Ipad 3 reparatie a1416

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad 3 reparatie a1416. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad 3 Touchscreen Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 3 LCD Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 3 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 3 Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 3 Homeknop Intern

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 3 Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 79,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad 3 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad 3 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad 3 Reparatie

in 2012 verscheen de iPad 3 op de markt. Dit was de allereerste tablet van het merk Apple mét een retina-scherm. Dit scherm was scherper dan ooit en had een beelddiagonaal van 9,7 inch. Onder meer vanwege dit scherm groeide de iPad 3 uit tot een prima en populaire opvolger van de iPad 2. De iPad 3 heeft de gekende hoge kwaliteit zoals u van Apple gewend bent, maar het is desondanks toch mogelijk dat de tablet beschadigd raakt. Is uw iPad 3 aan een reparatie nodig? Daarvoor bent u bij PhoneCorner absoluut aan het juiste adres. Wij voeren vele soorten reparaties uit en bieden verscheidene voordelen aan. 

 

Welke voordelen bieden wij?

Wij hechten veel waarde aan een snelle en vakkundige reparatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij in staat om alle reparaties snel uit te voeren. Mede vanwege deze kennis, en de aanwezigheid van geavanceerde apparatuur, kunnen wij de reparaties ook op een vakkundige manier uitvoeren. 

Bijkomend voordeel is dat u niet de hoofdprijs voor de reparatie hoeft te betalen. Wij streven continue naar een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Om dat streven kracht bij te zetten, bieden wij ook nog 6 maanden garantie aan. Deze garantie geldt op de herstelwerkzaamheden en op de onderdelen die vervangen zijn. Bij het vervangen van de onderdelen gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen.

Na afloop van de reparatie loopt u dus weer met een perfect werkende iPad 3 uit onze winkel. Tijdens de relatief korte reparatie kunt u, onder het genot van koffie of thee, in onze winkel wachten. U kunt echter ook de prachtige binnenstad van Leiden gaan verkennen. Uw iPad 3 is in goede handen bij onze vakspecialisten.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Aan een iPad 3 kunnen wij verscheidene reparaties uitvoeren. In principe kunnen wij alle beschadigde onderdelen herstellen/vervangen. Ook zijn we in staat om een software herstel uit te voeren en/of uw iPad 3 chemisch te reinigen. Voor een overzicht van alle mogelijke reparaties verwijzen wij u graag naar de bovenkant van de pagina.

In dat overzicht ziet u de verschillende reparaties staan, inclusief de prijs en de reparatieduur. De reparatieduur geeft aan hoelang onze vakspecialisten nodig hebben om de reparatie aan te voeren. De bijbehorende prijs is tamelijk voordelig te noemen; alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bent u op zoek naar een andere reparatie voor uw iPad 3? Het is mogelijk dat deze reparatie niet in bovenstaand overzicht opgenomen is. In dat geval vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. We bespreken dan graag de verschillende mogelijkheden met u.

Wilt u een reparatie uit laten voeren? Klik direct op ‘Afspraak maken’, stuur een mailtje naar info@phone-corner.nl of bel naar 071 887 5846. We verwelkomen u graag in onze winkel in Leiden!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.