Ipad pro 97 a1673 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad pro 97 a1673 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad Pro 9,7 Beeldscherm Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 189,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Pro 9,7 Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 99,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Pro 9,7 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 99,00

Reparatieduur:

240 min.

iPad Pro 9.7" 2016 Origineel Behuizing

Beschadigingen aan de achterkant/ gebogen achterkant

Totaal:

€ 169

Reparatieduur:

120 min.

iPad Pro 9,7 Loudspeaker Unit

Geen muziekgeluid/ geen beltoon geluid

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Pro 9,7 Backcamera Unit

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 89,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Pro 9.7 Frontcamera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 79

Reparatieduur:

120 min.

iPad Pro 9,7 Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 79

Reparatieduur:

180 min.

iPad Pro 9.7 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad Pro 9.7 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Pro 9,7 2016 reparatie

In 2016 kwam Apple met de iPad Pro 9,7 op de markt. Deze tablet was destijds revolutionair te noemen; dit was onder meer te danken aan het beeldscherm van 9,7 inch, de Touch ID en de geavanceerde camera’s. Het nadeel van dergelijke features is dat deze ook beschadigd of defect kunnen raken. Zo is het goed mogelijk dat de camera na verloop van tijd niet meer functioneert, dat de iPad Pro 9,7 2016 niet meer goed oplaadt of dat de Touch ID niet meer naar wens werkt. Bij PhoneCorner bent u in ieder geval aan het juiste adres om dergelijke beschadigingen te laten herstellen.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het repareren van deze variant van de iPad Pro. Hierdoor kent deze iPad geen geheimen meer voor ons en kunnen wij zeer veel reparaties uitvoeren. Zo kunnen wij het beeldscherm herstellen, kunnen wij de Accu Unit herstellen, kunnen wij de camera herstellen, kunnen wij beschadigingen aan de achterkant herstellen en kunnen wij software herstel uitvoeren. Voor een totaal overzicht van de mogelijke reparaties verwijzen we u graag naar bovenstaand overzicht.

Ziet u de door u gewenste reparatie hier niet tussen staan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden. Door onze ruime ervaring en vakkennis zijn wij in staat om alle reparaties uit te voeren. Voor de standaard reparaties kunt u in bovenstaand overzicht ook de totaalprijs en de reparatieduur vinden.

 

Welke voordelen bieden wij? 

Om meerdere redenen is het uitermate interessant om uw iPad Pro 9,7 21016 door ons te laten repareren. Een van de voordelen die wij bieden, is terug te vinden in de gunstige prijzen. Ons team van specialisten is in staat om snel en nauwkeurig de reparaties uit te voeren. Doordat wij relatief kort met reparaties bezig zijn, vragen wij hier gunstige tarieven voor. U kunt dus geld besparen door uw iPad Pro 9,7 2016 bij ons te laten repareren.

Bij de reparaties die wij uitvoeren, maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Dankzij geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om de reparaties op de juiste manier uit te voeren. In combinatie met de aanwezige vakkennis en ervaring zorgt dit ervoor dat wij uw iPad Pro 9,7 2016 weer in oude glorie kunnen herstellen. Op alle reparaties die wij uitvoeren, geven wij u 6 maanden garantie. Deze garantie geldt zowel voor de herstelwerkzaamheden als voor de onderdelen die wij vervangen hebben. 

Via onze website is het mogelijk om direct een afspraak te maken. U kunt de gewenste reparatie selecteren en vervolgens een afspraak maken. We heten u van harte welkom in onze winkel op het Vijf Meiplein 33 te Leiden.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.