Iphone 13 mini reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Iphone 13 mini reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Een Iphone 13 Mini reparatie bij Phone-corner, zo voor elkaar!

Uw telefoon gebruikt u dagelijks. Wanneer deze dan uit uw handen glijdt en valt is dat natuurlijk zeer vervelend. Zeker wanneer dit een barst in uw scherm veroorzaakt. Wij van Phone-corner kunnen dit probleem snel voor u verhelpen. Dit zal overigens ook niet heel lang duren, wij zijn deskundig en ervaren genoeg om dit zo snel mogelijk voor u te kunnen verhelpen zodat u weer snel bereikbaar bent.
  • Onze monteurs weten wat zij doen, ervaring en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel.
  • Op al onze reparaties geven wij uiteraard garantie, u kunt rekenen op 6 maanden.
  • Terwijl wij bezig zijn met de reparatie kunt u wachten onder het genot van een kopje koffie en/of een kopje thee. De reparaties nemen ongeveer 60 minuten van uw tijd in beslag.
  • Bij onze winkel is het tevens mogelijk om gratis te parkeren, deze parkeerplaats is ook nog eens overdekt!

Is de reparatie wel verzekerd?

 Een kapotte telefoon valt vaak onder de reis- of inboedelverzekering. Stel dus dat uw telefoon valt en daar schade aan overhoudt, dan kunt u vaak aanspraak maken op deze verzekeringen. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons zodat u de verzekering op de hoogte kunt stellen.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen gaat snel en eenvoudig. Wanneer u even bij ons langskomt kunnen wij de schade bepalen en voor u vrijblijvend een offerte opstellen waarmee u naar de verzekering kunt.

Diverse reparaties

Wij voeren natuurlijk niet alleen reparaties aan uw scherm uit, maar ook aan alle andere onderdelen van uw iPhone 13 Mini. Denk hierbij aan een oude batterij vervangen, een speaker vernieuwen of misschien wel uw microfoon. Natuurlijk kunnen wij ook gewoon uw Iphone voorzien van een screenprotector om valschade te voorkomen of beperken.
 

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.