Iphone 13 pro reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Iphone 13 pro reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Laat uw Iphone 13 Pro repareren in Leiden

Is uw nieuwe iPhone uit je handen geglipt? Dat is echt balen, want hij is te mooi om rond te lopen terwijl het scherm gebroken is. Laat ons van Phone corner u daarom helpen met het maken van uw scherm. Maak een afspraak in onze winkel. Binnen 30 tot 60 minuten kunnen wij ervoor zorgen dat uw iPhone 13 Pro scherm vervangen is. Zo kunt u snel weer bereikbaar zijn. 
  • Wij gebruiken uiteraard alleen maar de onderdelen die Apple zelf ook gebruikt.
  • Onze monteurs zijn opgeleid en ervaren in het repareren van Iphones.
  • U krijgt 6 maanden garantie op reparaties die u bij ons heeft laten uit voeren.
  • Gemiddeld duurt een reparatie een half uur tot een uur. U kunt dus gerust even een boodschap gaan doen, maar wachten onder het genot van een kopje of thee is tevens ook mogelijk.
  • U kunt vlak bij onze winkel parkeren. Dit is gratis en ook nog eens overdekt.

Bent u verzekerd voor uw Iphone reparatie?

Wist u dat wanneer uw verzekerd bent voor uw Iphone, u de rekening meestal op kunt sturen naar uw verzekeraar? Kijk dit even na bij uw verzekering en wij maken vrijblijvend een offerte voor uw klaar.

Beeldscherm reparatie

Wij werken uiteraard alleen maar met professioneel en ervaren monteurs. Wanneer u de IPhone Pro wilt laten maken heeft u de keuze uit twee beeldschermen, Kiest u voor beeldscherm Unit Origineel of Beeldscherm Unit Oled? Ook hierin kunnen wij u adviseren.

Oude batterij?
Batterijen gaan helaas niet eeuwig mee. Vaak heeft uw telefoon een langere levensduur dan uw batterij. Wij kunnen deze batterij voor u dan vervangen zodat u niet elke paar uur uw telefoon weer moet opladen. Kom gerust eens langs!
 

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.