LG reparatie Leiden

Q6 Reparatie

G6 Reparatie

G5 Reparatie

G4 Reparatie

G3 Reparatie

G2 Reparatie

Nexus 5 Reparatie

Nexus 5X Reparatie

L70 reparatie

LG reparatie Leiden 

Je bent natuurlijk ontzettend voorzichtig met je LG telefoon, maar toch kan het weleens gebeuren dat hij per ongeluk valt. Naast dat dit kan zorgen voor barsten of krassen in het beeldscherm, kunnen er ook andere functies beschadigd raken. Hierdoor kan het goed zijn dat je telefoon niet meer werkt zoals hij hoort te werken. Het is in zo’n geval dan ook aan te raden om een afspraak bij ons, Phone Corner in Leiden, te maken. Wij kunnen je dan snel helpen door je telefoon te repareren, zodat jij hier ook weer snel gebruik van kan maken. 

Het maken van een afspraak gaat heel makkelijk bij ons en kan op verschillende manieren. Eén van de manieren is door het via de website te doen. Door de juiste reparatie op te zoeken kun je daaronder klikken op een afspraak maken. Hierbij kun je dan de voor jou ideale datum en tijd invullen. Daarnaast kun je natuurlijk ook bellen of mailen voor een afspraak, of je komt gewoon bij ons in de winkel langs. Hou er in dat laatste geval wel rekening mee dat het kan zijn dat het op dat moment erg druk is en wij jouw telefoon niet direct kunnen repareren. Heb je vragen over de benodigde reparatie of is iets je niet duidelijk? Dan kun je ook contact met ons opnemen via de chatfunctie die je op de website kunt vinden. 

 

Vakkundig en ervaren

Binnen ons team werken alleen maar vakkundige en ervaren mensen die niet alleen ervaring hebben met LG telefoons, maar ook met telefoons van andere merken. Daarnaast werken wij ook altijd met originele onderdelen en krijg je op iedere reparatie standaard zes maanden garantie. Veel reparaties kunnen wij overigens uitvoeren binnen 30 of 60 minuten. Dit betekent voor jou dat je gewoon bij ons in de winkel kunt wachten op je telefoon. Er staat koffie en thee voor je klaar. 

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.