Nokia reparatie Leiden

Nokia 6.2 Reparatie

Nokia 5 Reparatie

Nokia 5.1 2018 Reparatie

Nokia 6 Reparatie

Nokia 6.1 2018 Reparatie

Nokia 7.1 Reparatie

Nokia 7 Plus Reparatie

Nokia 8 Reparatie

Nokia 8 Sirocco Reparatie

Nokia reparatie Leiden

Heb jij een Nokia telefoon die kuren vertoont, gevallen is, waterschade heeft of waarvan één van de functies niet meer werkt? Dan is het tijd om je telefoon weg te brengen ter reparatie. Hier wil je natuurlijk niet te veel tijd en geld aan kwijt zijn, dat begrijpen we. Phone Corner in Leiden zorgt ervoor dat jouw telefoon snel weer werkt zoals hij hoort te werken, tegen een vriendelijke prijs! 

Wil je direct een afspraak maken bij ons? Dat is uiteraard mogelijk. De makkelijkste manier om dit te doen is door middel van ons online afspraken systeem. Door hier op de website de juiste Nokia telefoon op te zoeken en de benodigde reparatie, kun je daaronder klikken op ‘maak een afspraak’. Hier kun je vervolgens de afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Heb je nog vragen of staat de reparatie die nodig is er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via onze chatfunctie, de telefoon of via de e-mail. 

 

Mijn telefoon wil niet meer (goed) opladen 

Een telefoon die niet of niet goed meer oplaadt is natuurlijk heel erg vervelend. Je wilt niet het risico lopen dat je ineens onbereikbaar bent, of je telefoon midden in een belangrijk telefoongesprek ineens uitvalt. Meestal ligt dit aan de laadconnector of aan de accu. In beide gevallen kunnen wij jou helpen. Een reparatie als deze kost maximaal een uur de tijd, mocht je in de winkel willen wachten dan is dat ook zeker mogelijk. 

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat er alleen door een vakkundig en professioneel team aan jouw telefoon gewerkt wordt. Al onze werknemers beschikken over de juiste ervaring. Ook werken wij altijd met nieuwe, originele onderdelen en krijg je daarnaast op iedere reparatie standaard zes maanden garantie. Mocht het binnen die zes maanden zo zijn dat er iets niet goed is gegaan tijdens de reparatie, dan zullen wij dit kosteloos voor je oplossen.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.