Xiaomi mi a2 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Xiaomi mi a2 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit

Barst of strepen in beeldscherm/geen beeld

Totaal:

€ 99

Reparatieduur:

60 min.

Accu Unit

Accu gaat snel leeg/toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

60 min.

Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/laadt langzaam op

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

60 min.

Achterkant Vervangen

Barst aan de achterkant/achterkant komt los

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

60 min.

Back Camera Module

Camera defect/zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

60 min.

Software herstel

Software gecrasht/toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

60 min.

Chemisch Reiniging

Toestel heeft waterschade/vloeistof opgelopen

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

180 min.

Xiaomi Mi A2 reparatie

Maakt u met veel plezier gebruik van de Xiaomi Mi A2? Dat kunnen wij ons goed voorstellen; deze smartphone is om meerdere redenen uitermate interessant te noemen. Bovendien weten wij uit eigen ervaring dat het apparaat prettig werkt en dat het apparaat een lange levensduur heeft. Helaas kan deze levensduur altijd ‘aangetast’ worden; de Xiaomi Mi A2 kan bijvoorbeeld kapot gaan.

Mocht uw Xiaomi Mi A2 aan een reparatie toe zijn, kunt u daarvoor bij ons terecht. Wij bieden allerlei soorten reparaties aan, waarbij u geniet van zeer scherpe prijzen. De aanschafprijs van een Xiaomi Mi A2 was relatief laag en dat geldt ook voor de prijzen die wij hanteren voor de reparaties die wij aan deze smartphone uitvoeren. 
 

Welke reparaties voeren wij uit?

Hierboven ziet u een overzicht staan met daarin alle reparaties die wij uitvoeren aan de Xiaomi Mi A2. Bij elke reparatie staat eveneens vermeld wat de reparatieduur is en wat de totale kosten voor de reparatie bedragen. Mocht u direct een afspraak voor een reparatie willen maken, is dat mogelijk door direct op ‘Maak een afspraak’ te klikken.

Wilt u een ander soort reparatie aan uw Xiaomi Mi A2 uit laten voeren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres; in bovenstaand overzicht hebben wij enkel en alleen de reparaties opgesomd die het meeste voorkomen. Voor één van de andere reparaties kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en doen u daarbij een passend voorstel.
 

Welke voordelen bieden wij?

Heeft u bewust vanwege de gunstige aanschafprijs voor de Xiaomi Mi A2 gekozen? Dan wilt u ongetwijfeld ook niet te veel geld aan de reparatie van deze smartphone uitgeven. Nou, daarvoor bent u bij PhoneCorner zeker aan het juiste adres. Wij hanteren namelijk voordelige prijzen, terwijl u wel van een snelle en vakkundige reparatie verzekerd bent.

Door onze vakkennis en ervaring zijn wij in staat om alle reparaties snel uit te voeren. U hoeft daardoor niet al te lang op de reparatie te wachten, terwijl u wel van het beste resultaat verzekerd bent. Voor de reparaties maken wij namelijk gebruik van geavanceerde apparatuur.

Ook willen wij benadrukken dat wij uitsluitend met originele onderdelen werken. Wij brengen uw Xiaomi Mi A2 dus weer in volledige nieuwstaat terug. Op de onderdelen die wij vervangen, bieden wij u bovendien nog 6 maanden garantie aan. Dat geldt ook voor alle herstelwerkzaamheden die wij uitvoeren; u bent dus 6 maanden lang verzekerd van een risicoloze reparatie.

Tijdens de reparatie bent u van harte welkom om in onze winkel te wachten. Wij bieden u graag een kopje koffie of thee aan. Indien gewenst kunt u uiteraard ook de prachtige binnenstad van Leiden verkennen. 

Mocht u direct een afspraak voor een reparatie willen maken, is dat mogelijk door hierboven op één van de buttons ‘Maak een afspraak’ te klikken. U kunt ook naar ons bellen, mailen of bij ons in de winkel langskomen. Al onze contactgegevens vindt u hieronder!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.