Xiaomi pocophone f1 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Xiaomi pocophone f1 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit

Barst of strepen in beeldscherm/geen beeld

Totaal:

€ 119

Reparatieduur:

60 min.

Accu Unit

Accu gaat snel leeg/toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 69

Reparatieduur:

60 min.

Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/laadt langzaam op

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Achterkant Vervangen

Barst aan de achterkant/achterkant komt los

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Back Camera Module

Camera defect/zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Software herstel

Software gecrasht/toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

60 min.

Chemisch Reiniging

Toestel heeft waterschade/vloeistof opgelopen

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

180 min.

Xiaomi Pocophone F1

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft met een divers en uniek aanbod van smartphones flink aan populariteit gewonnen. Het bedrijf wist enkele jaren geleden voor het eerst voet aan bodem in ons land te zetten en dat heeft men goed doorstaan. Ook voor u heeft dit mogelijke voordelen gehad; dat is in ieder geval het geval als u de eigenaar van een Xiaomi Pocophone F1 bent.

Deze unieke smartphone was niet al te prijzig, maar wist wel direct prima prestaties te leveren. Mede door de prima prijs-kwaliteitsverhouding werd dit model al snel behoorlijk populair. Helaas kan er ook altijd een beschadiging of een defect optreden aan de Xiaomi Pocophone F1. Is daar sprake van bij uw Xiaomi Pocophone F1? Dan kunt u deze op een voordelige, snelle én vakkundige wijze bij ons laten repareren.
 

Welke reparaties voeren wij uit?

In de afgelopen jaren hebben wij eigenlijk alle smartphones van Xiaomi veelvuldig mogen repareren. Hierdoor hebben deze telefoons voor ons geen geheimen meer en kunnen wij ook veel verschillende reparaties uitvoeren. Een compleet overzicht van deze reparaties is aan de bovenkant van deze pagina te vinden. Daar vindt u ook per reparatie wat de reparatieduur is en wat de kosten voor de reparatie zijn.

Ziet u de door u gewenste reparatie niet in bovenstaand overzicht staan? Dan vragen wij u vriendelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. De kans is groot dat wij de reparatie alsnog voor u uit kunnen voeren, uiteraard tegen een voordelige prijs. 
 

Welke voordelen bieden wij?

Eén van de belangrijkste voordelen van onze reparaties heeft u reeds hierboven kunnen vinden; de voordelige prijs. Door onze vakkennis en ervaring kunnen wij de reparaties aan uw Xiaomi Pocophone F1 vrij snel uitvoeren. Hierdoor zijn wij in staat om de prijzen zo laag mogelijk te houden, waardoor het voor u zeer interessant is om uw Xiaomi Pocophone F1 bij ons te laten repareren.

Deze snelheid is overigens ook te danken aan de geavanceerde apparatuur. Met behulp van deze apparatuur werken wij zeer snel en ook nog eens nauwkeurig. Wij kunnen hierdoor uw smartphone weer in oude ere herstellen. Daarbij gebruiken wij overigens ook uitsluitend originele onderdelen. U bent dus van de best mogelijke reparatie verzekerd.

Na de reparatie bieden wij u ook nog eens 6 maanden garantie aan. Deze garantie geldt op zowel de uitgevoerde herstelwerkzaamheden als op de onderdelen die wij vervangen hebben. Nadat wij de reparatie uitgevoerd hebben, geniet u dus 6 maanden lang van een rustgevende garantie. 

Doordat wij de reparaties snel uitvoeren, hoeft u ook niet lang te wachten. U kunt in onze winkel wachten, maar u kunt ook de binnenstad van Leiden gaan verkennen. Onze winkel is immers in het centrum gevestigd; kom gerust eens langs in onze winkel voor het maken van een afspraak. Het maken van een afspraak is ook mogelijk door in bovenstaand overzicht op ‘Maak een afspraak’ te klikken of door naar ons te bellen/mailen. Al onze gegevens en openingstijden van de winkel kunt u hieronder vinden!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.