Xiaomi redmi note 6 pro reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Xiaomi redmi note 6 pro reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit

Barst of strepen in beeldscherm/geen beeld

Totaal:

€ 159

Reparatieduur:

60 min.

Accu Unit

Accu gaat snel leeg/toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/laadt langzaam op

Totaal:

€ 69

Reparatieduur:

60 min.

Achterkant Vervangen

Barst aan de achterkant/achterkant komt los

Totaal:

€ 69

Reparatieduur:

60 min.

Back Camera Module

Camera defect/zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Software herstel

Software gecrasht/toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

60 min.

Chemisch Reiniging

Toestel heeft waterschade/vloeistof opgelopen

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

180 min.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro reparatie

Al enkele jaren probeert Xiaomi om de macht van onder meer Samsung en Apple deels af te pakken. In ons land zijn dat namelijk de meest verkochte telefoons, maar door de opkomst van onder meer Xiaomi en Huawei is dat deels aan het veranderen. Met onder meer de Xiaomi Redmi Note 6 Pro heeft Xiaomi in ieder geval een prima smartphone afgeleverd.

Deze smartphone is niet al te duur, maar levert wel perfecte prestaties af. Helaas is het altijd mogelijk dat het scherm kapot gaat, dat de smartphone niet meer goed op het scherm reageert of dat er een ander onderdeel van deze smartphone defect raakt. Mocht daar sprake van zijn, bent u bij PhoneCorner aan het juiste adres. Wij voeren namelijk vele soorten reparaties aan de Xiaomi Redmi Note 6 Pro uit!
 

Welke reparaties voeren wij uit?

Door de jaren heen hebben wij veel reparaties aan de Xiaomi modellen uit mogen voeren. Dat geldt ook voor de Xiaomi Redmi Note 6 Pro, waardoor wij vele soorten reparaties uit kunnen voeren. In bovenstaand overzicht vindt u een gedeelte van de reparaties die wij aan deze smartphone uitvoeren. Per reparatie ziet u ook direct de bijbehorende kosten en de reparatieduur staan.

Mocht u op zoek naar een ander soort reparatie zijn, horen wij dat graag van u. In bovenstaand overzicht hebben wij namelijk alleen de meest voorkomende reparaties opgesomd. Ook andere reparaties aan de Xiaomi Redmi Note 6 Pro kunnen wij echter uitvoeren; u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het bespreken van alle mogelijkheden!
 

Welke voordelen bieden wij?

Door uw Xiaomi Redmi Note 6 Pro bij PhoneCorner te laten repareren, geniet u van meerdere voordelen. Zo is het een gegeven dat wij voordelige prijzen hanteren; u hoeft bij ons nooit diep in de buidel te tasten voor een reparatie. Dat is onder meer mogelijk door het feit dat wij de reparaties snel uit weten te voeren.

Dat is weer te danken aan onze vakspecialisten én aan de geavanceerde apparatuur waar wij mee werken. Onder meer dankzij de aanwezige kennis en ervaring kent deze smartphone geen geheimen voor ons, waardoor de reparaties snel uitgevoerd worden. door daarbij van geavanceerde apparatuur gebruik te maken, werken wij ook zeer nauwkeurig.

Bijkomend voordeel; wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen. Uw Xiaomi Redmi Note 6 Pro wordt dus echt weer in nieuwstaat teruggebracht. Nadat wij de reparatie afgerond hebben, geven wij 6 maanden garanties op de herstelwerkzaamheden én op de vervangen onderdelen. Hierdoor loopt u na de reparatie voor 6 maanden geen enkel risico.

Wilt u direct een afspraak maken voor een reparatie aan uw Xiaomi Redmi Note 6 Pro? Dat is mogelijk door hierboven op één van de buttons te klikken. Ook kunt u bij ons in de winkel langskomen of bellen/mailen voor het maken van een afspraak. In de zwarte balk hieronder ziet u de contactgegevens staan van ons, evenals de openingstijden van onze winkel in het centrum van Leiden!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.