Asus Tablets reparatie Leiden

Memo Pad HD7 reparatie

Memo Pad HD8 reparatie

Memo Pad HD10 reparatie

Transformer Pad reparatie

Asus tablets reparatie Leiden

Heb jij een Memo Pad of Transformer Pad tablet van Asus thuis liggen die nu niet meer aangeraakt wordt omdat hij gerepareerd moet worden? Wij kunnen jou daarbij helpen! Naast het repareren van telefoons kunnen wij van Phone Corner in Leiden je ook helpen met je tablet. 

Onze reparaties worden altijd uitgevoerd door vakkundige mensen die meer dan genoeg ervaring hebben met het repareren en vervangen van de verschillende onderdelen aan jouw telefoon of tablet. Ook werken wij altijd uitsluitend met originele onderdelen en krijg je zes maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Mocht er binnen die zes maanden toch iets niet juist functioneren nadat het gerepareerd is, dan vervangen wij dit kosteloos voor je. 

 

LCD scherm vervangen 

Wanneer er barsten of krassen in het scherm van je Asus tablet zitten, of je krijgt helemaal geen beeld meer, is het nodig dat je dit laat vervangen. Dit kunnen wij heel makkelijk voor je doen. Het vervangen van zo’n beeldscherm duurt niet langer dan 60 minuten, zodat je snel weer gebruik kunt maken van de tablet. Wil je blijven wachten in de winkel? Dat is zeker mogelijk! Er staat koffie en thee voor je klaar. 

Wil je een afspraak met ons maken, dan kan dit natuurlijk door contact met ons op te nemen via de telefoon of de mail. Maar je kunt ook heel makkelijk zelf je afspraak inplannen via de website. Door de juiste tablet op te zoeken kun je bij de benodigde reparatie klikken op maak een afspraak. Hier kun je vervolgens een afspraak inplannen op de datum en tijd die voor jou het beste uitkomt. Heb je nog vragen over de reparatie of weet je niet goed welke reparatie je nodig hebt? Ook dan kun je contact met ons opnemen via de telefoon of de e-mail maar ook via onze chatfunctie. Uiteraard kun je ook altijd bij ons in de winkel langskomen zonder afspraak, echter kunnen wij dan niet garanderen dat je direct aan de beurt bent. 

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.