Laptop reparatie Leiden

Laptop Reparatie

Een laptop is sneller onderhevig aan defecten dan een desktop computer. Omdat een laptop veel wordt meegenomen en het scherm in veel gevallen meerdere keren per dag open en dicht wordt geklapt. Een veel voorkomend defect is dan ook dat het scherm niet meer naar behoren functioneert door een defecte kabel die het scherm met de overige hardware verbindt. Laptop reparatie Leiden is gespecialiseerd in het oplossen van onder andere dit defect, maar ook voor andere defecten kun je natuurlijk bij ons terecht.

Je hoeft niet altijd op een defect te wachten om even langs te komen bij ons, net als bij een auto is het raadzaam om één keer per jaar je laptop een onderhoudsbeurt te geven. Zo voorkom je dat er onderdelen die aan het slijten zijn defect raken, de kans op het uitvallen van de laptop wordt tot een minimum beperkt. Ook voor de snelheid van je laptop is het een goede zaak om regelmatig je apparaat te onderhouden.

Merken laptops voor reparatie

Laptop reparatie Leiden repareert verschillende merken laptops. Voor dat we een reparatie beginnen voeren we eerst een onderzoek uit om het exacte defect te achterhalen. Dit onderzoek is kosteloos wanneer je de laptop daarna bij ons laat repareren. Alle reparaties worden uitgevoerd door personeel die al jaren ervaring hebben met het repareren van laptops. Zij repareren je laptop met de grootst mogelijke zorg en hebben maar één doel, een blije klant nadat je laptop weer is gerepareerd. 

Werkwijze

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Laptop reparatie Leiden. Weet je wat het defect is aan je laptop dan kun je op de website een afspraak inplannen, zo weet je zeker dat je op het afgesproken tijdstip ook echt aan de beurt bent. Weet je het probleem niet dan kun je een afspraak maken voor een onderzoek, ons gespecialiseerde personeel kijkt je laptop zorgvuldig na en maakt dan een offerte op voor het defect te repareren. Ben je niet zo aan tijd gebonden dan kun je altijd even binnenlopen, moet je even wachten dan drink je een lekker kopje koffie of thee.

Voordelen van Laptop reparatie Leiden

Waarom zou je gebruik maken Laptop reparatie Leiden? We hebben een aantal essentiële punten op een rijtje gezet die belangrijk zijn bij het repareren van je laptop. Om te beginnen worden al onze reparaties uitgevoerd met garantie, op iedere reparatie wordt er zes maanden garantie gegeven. Is het defect niet naar behoren verholpen dan wordt deze kosteloos weer uitgevoerd. Tenzij het aan jezelf te verwijten is. Goede onderdelen zijn van groot belang bij een reparatie, Laptop reparatie Leiden werkt uitsluitend met originele onderdelen van ieder merk, dit betekent dat je Acer laptop uitsluiten wordt gerepareerd met onderdelen uit de Acer fabriek. Zo weet je zeker dat er geen kwaliteit gaat verlopen, tevens is de levensduur van de onderdelen langer.

Wij vinden klantvriendelijkheid en goede service de nummer één voor onze klanten. Dit begint bij de ruime openingstijden die we hanteren. Wij vinden niet als in een weekend je laptop defect raakt je met je handen in het haar zit. Ook dan ben je welkom bij Laptop reparatie Leiden.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.