Ipad mini 3 reparatie a1599

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad mini 3 reparatie a1599. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad Mini 3 Touchscreen Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini 3 LCD Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 89,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini 3 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

240 min.

iPad Mini 3 Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 79,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini 3 Homeknop Intern

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad Mini 3 Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 89,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Mini 3 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad Mini 3 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Mini 3 reparatie

nadat de iPad Mini 1 en iPad Mini 2 behoorlijke verkoopaantallen wisten te scoren, kwam Apple met de iPad Mini 3 op de proppen. Deze nieuwe variant van de kleine tablet was nog sneller, had een nog beter beeld en had nog meer functies/mogelijkheden. Doordat de tablet steeds uitgebreider werd, konden er ook steeds meer onderdelen beschadigd of defect raken. Gelukkig hoeft u een beschadigde of defecte iPad Mini 3 niet direct weg te gooien. Biedt uw iPad Mini 3 voor een reparatie bij PhoneCorner aan en geniet nadien weer van een perfecte werkende tablet.

Bent u op zoek naar een specifieke reparatie voor uw iPad Mini 3? De kans is onwijs groot dat wij u hiermee kunnen helpen. U kunt onze winkel op het Vijf Meiplein 33 te Leiden; voor het maken van een online afspraak kunt u hierboven op ‘Maak een afspraak’ klikken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail (info@phone-corner.nl) of via de telefoon (071 887 5846).

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Zoals gezegd bieden wij meerdere reparaties voor uw iPad Mini 3 aan. We hebben de meest voorkomende reparaties in onderstaand lijstje opgesomd:

  • Touchscreen Unit

  • LCD Unit

  • Laadconnector Unit

  • Accu Unit

  • Homeknop Intern

  • Aan/uit knop

  • Software herstel

  • Chemische reiniging

Voor meer informatie over deze reparaties verwijzen wij u graag naar de bovenkant van deze pagina. Daarbij kunt u per reparatie zien wat de kosten zijn en hoe lang wij over de reparatie doen. U kunt desgewenst direct online een afspraak maken voor de iPad Mini 3 reparatie!

 

Welke voordelen bieden wij?

Als uw iPad Mini 3 een beschadiging opgelopen heeft, is het niet direct nodig om deze te vervangen door een nieuwe iPad. Nee, door uw iPad naar PhoneCorner te brengen, kunt u voor een relatief zacht prijsje weer vol plezier gebruik gaan maken van de tablet. Wij hanteren namelijk behoorlijke voordelige prijzen. Dit krijgen wij voor elkaar doordat onze vakspecialisten de reparaties snel uitvoeren.

Dankzij enorm veel kennis en ervaring kent een iPad Mini 3 geen geheim meer voor ons. Wij zijn zodoende in staat om de reparaties snel uit te voeren. Uiteraard worden de reparaties ook zeer nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd. Hiervoor gebruiken onze specialisten uitsluitend originele onderdelen in combinatie met geavanceerde apparatuur.

Tot slot willen we u ook nog graag attenderen op onze 6 maanden garantie. Na een iPad Mini 3 reparatie bieden wij standaard 6 maanden garantie aan. Deze garantie geldt voor de herstelwerkzaamheden en voor de vervangen onderdelen. Na afloop van de reparatie, terwijl u in onze winkel kunt wachten, heeft u weer een perfecte werkende iPad Mini 3. Kom gerust langs in onze winkel in Leiden of maak online een afspraak. Schuin hieronder kunt u de ruime openingstijden van onze winkel vinden.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.