Xiaomi mi a2 lite reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Xiaomi mi a2 lite reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit

Barst of strepen in beeldscherm/geen beeld

Totaal:

€ 99

Reparatieduur:

60 min.

Accu Unit

Accu gaat snel leeg/toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

60 min.

Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/laadt langzaam op

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

60 min.

Achterkant Vervangen

Barst aan de achterkant/achterkant komt los

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

60 min.

Back Camera Module

Camera defect/zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

60 min.

Software herstel

Software gecrasht/toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

60 min.

Chemisch Reiniging

Toestel heeft waterschade/vloeistof opgelopen

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

180 min.

Xiaomi Mi A2 Lite reparatie

Met de Xiaomi Mi A2 wist de Chinese fabrikant Xiaomi hoge ogen te gooien. Dat geldt niet alleen voor de Xiaomi Mi A2, maar ook zeker voor de Xiaomi Mi A2 Lite. Deze smartphone weet zich op enkele vlakken te onderscheiden ten opzichte van de ‘reguliere’ Xiaomi Mi A2, waardoor ook deze variant behoorlijk populair is. Dat is uiteraard ook te danken aan de gunstige aanschafprijs!

Mocht u zelf een Xiaomi Mi A2 Lite hebben, bent u daar ongetwijfeld behoorlijk zuinig op. Helaas kan altijd een bepaald onderdeel defect raken of beschadigd raken. Indien u uw Xiaomi Mi A2 Lite wilt repareren, bent u daarvoor bij PhoneCorner aan het juiste adres. In onze winkel in Leiden voeren wij allerlei reparaties aan deze smartphone snel én vakkundig uit. 
 

Welke reparaties voeren wij uit?

Voor alle soorten Xiaomi Mi A2 Lite reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de bovenkant van deze pagina vindt u een overzicht met daarin de reparaties die wij zoal uitvoeren. Per reparatie ziet u ook de reparatieduur en de bijbehorende kosten vermeld staan. 

Mocht u op zoek zijn naar een ander soort reparatie, willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. De kans is zeer groot dat wij ook de door u gewenste reparatie uit kunnen voeren. Wij vragen u daarom om vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.
 

Welke voordelen bieden wij?

Voordelige prijzen, vakkundige reparaties en 6 maanden garantie. Dat zijn in een notendop enkele van de zwaarwegende voordelen die wij bieden. Al onze vakspecialisten zijn vakkundig, hebben veel ervaring en voeren de reparaties daarom zeer snel uit. Mede doordat wij de reparaties snel uit kunnen voeren, hoeft u niet de hoofdprijs voor de reparaties te betalen. Bijkomend voordeel is dat u niet te lang op de reparatie hoeft te wachten. 

Voor het repareren van een Xiaomi Mi A2 Lite werken wij uitsluitend met originele onderdelen. Deze originele onderdelen kunnen wij zeer nauwkeurig in uw smartphone plaatsen met dank aan de geavanceerde apparatuur. Deze apparatuur zorgt er overigens ook voor dat wij alle reparaties snel én vakkundig uit kunnen voeren. 

Op alle onderdelen die wij vervangen, bieden wij tevens 6 maanden garantie aan. Die garantie geldt niet alleen voor de onderdelen die wij vervangen, maar ook voor de herstelwerkzaamheden die wij uitvoeren. U kunt dus 6 maanden lang van deze volledige garantie profiteren; dat is een geruststellende gedachte, niet waar?

Voor een relatief laag bedrag uw Xiaomi Mi A2 Lite weer in nieuwstaat laten herstellen. Dat klinkt als een prima idee, niet waar? U bent daarvoor bij PhoneCorner te Leiden van harte welkom. U kunt via één van de buttons ‘Maak een afspraak’ direct de reparatie inplannen. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel te Leiden of contact via de mail/telefoon met ons opnemen. In de zwarte balk hieronder kunt u al onze contactgegevens vinden, evenals de openingstijden en het adres van onze winkel!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.