Ipad mini 12 reparatie a14321489

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad mini 12 reparatie a14321489. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad Mini Touchscreen Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini LCD Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€79,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

240 min.

iPad Mini Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini Homeknop Intern

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 89,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Mini Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad Mini Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Mini 1/2 Reparatie

Naast de reguliere iPad’s heeft Apple ook meerdere iPad Mini’s uitgebracht. Deze tablets zijn een stukje kleiner dan de reguliere iPad’s. Hierdoor liggen de tablets lekkerder in de hand en kan je deze tablet ook makkelijker opbergen. De allereerste iPad Mini kreeg de naam ‘iPad Mini 1’ mee. Na verloop van tijd kwam ook de iPad Mini 2 op de markt. De laatstgenoemde variant had een nieuw retina display. De iPad gaf hierdoor veel scherper beeld af in combinatie met betere kijkhoeken. Beide varianten hebben in ieder geval een beelddiagonaal van 7,9 inch.

Beide varianten zijn van behoorlijk hoge kwaliteit, maar kunnen desondanks beschadigd of defect raken. Is dat het geval bij uw iPad Mini 1 of iPad Mini 2? Voor zowel de iPad Mini 1 als voor de iPad Mini 2 bieden wij verschillende reparaties aan. Voor het laten herstellen van uw iPad Mini bent u simpelweg bij PhoneCorner te Leiden aan het juiste adres.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Ondanks de kleine afmetingen van een iPad Mini bevat deze tablet alsnog meer dan genoeg functies. Deze functies kunnen echter ook defect raken en het scherm/de behuizing kan beschadigd raken. Vanuit PhoneCorner bieden wij in ieder geval de volgende iPad Mini 1/2 reparaties aan:

  • Touchscreen unit

  • Mini LCD unit

  • Laadconnector unit

  • Accu unit

  • Homeknop intern

  • Aan/uit knop

  • Software herstel

  • Chemische reiniging

Als uw iPad Mini 1 of 2 niet meer naar wens werkt, kunnen wij deze weer in oude glorie herstellen. Staat de door u gewenste reparatie niet in bovenstaande lijst? Geen nood aan de man; we vragen u in dat geval contact met ons op te nemen. 

Voor meer informatie over de prijzen & reparatieduur verwijzen wij u graag naar de bovenkant van deze pagina. Daar kunt u per reparatie de totale reparatieduur en bijbehorend prijskaartje vinden.

 

Welke voordelen biedt PhoneCorner?

De vakspecialisten van PhoneCorner zijn in staat om uw iPad Mini 1/2 volledig in oude glorie te herstellen. Dit krijgen wij voor elkaar door vakkundige en nauwkundige reparaties uit te voeren. Deze reparaties worden door onze vakspecialisten, met gebruik van geavanceerde apparatuur, zeer professioneel uitgevoerd. 

Een bijkomend voordeel is dat wij deze reparaties razendsnel uit kunnen voeren. Hierdoor kunnen we voordelige prijzen hanteren en kunt u in de winkel wachten, terwijl wij de reparatie aan uw iPad Mini 1/2 uitvoeren.We werken hierbij uitsluitend met originele onderdelen en we bieden 6 maanden garantie aan. Deze garantie geldt voor zowel de herstelwerkzaamheden als voor de vervangen onderdelen.

U bent al met al bij PhoneCorner aan het juiste adres voor alle iPad Mini 1/2 reparaties. U kunt online direct een afspraak maken, even bellen naar 071 887 5846 of mailen naar info@phone-corner.nl. Onze winkel bevindt zich op het Vijf Meiplein 33 te Leiden; we hopen u daar snel te mogen verwelkomen.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.