Telefoon hoesjes

Bent u gedurende een dag ook continu met uw smartphone bezig? Even dat ene belletje plegen, even reageren op dat Whatsapp bericht of even de social media kanalen checken. Zonder dat u het wellicht doorheeft, pakt u gedurende de dag met enige regelmaat uw telefoon.

Hierbij bestaat de kans dat u uw smartphone ergens tegen aan stoot of onverhoopt laat vallen. Mogelijke beschadigingen aan uw smartphone zijn in sommige gevallen een logisch gevolg; u kunt dit echter voorkomen. Dat kunt u doen door een screenprotector op het scherm aan te brengen en/of om voor een telefoonhoesje te kiezen.

Met een telefoonhoesje kunt u de achterkant van uw smartphone perfect beschermen. Als uw smartphone op de achterkant valt, vangt het hoesje de klap eigenlijk volledig op. Dankzij de omhoogstaande rand aan de voorkant is het hoesje ook nog in staat om het beeldscherm van uw smartphone te beschermen.
 

Wat zijn de voordelen van een smartphone hoesje?

U heeft hierboven al kennis kunnen maken met één van de voordelen van een smartphone hoesje: de bescherming van uw smartphone. Daarnaast zorgt het hoesje ook nog voor een gave uitstraling van uw smartphone. De hoesjes zijn namelijk tegenwoordig in allerlei kleuren, allerlei designs en allerlei vormgevingen te verkrijgen.

Zo kunt u ook kiezen voor een hoesje waarin u ook bijvoorbeeld uw betaalpas en rijbewijs kunt stoppen. Als u uw telefoon meeneemt, weet u in dat geval ook dat u direct uw rijbewijs, betaalpas en overige pasjes mee hebt. gemak dient de mens!

Eigenlijk is een hoesje voor elke smartphone onmisbaar. Mocht u vanwege deze voordelen direct een hoesje aan willen schaffen, bent u daarvoor bij PhoneCorner direct aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreid aanbod van de leukste, mooiste en beste smartphone hoesjes aan!
 

Voor welke apparaten is een hoesje geschikt?

Vooralsnog hebben wij het continu over smartphone hoesjes gehad. Het is echter voor u ook goed om te weten dat u ook een hoesje voor uw iPad, uw iPhone, uw Samsung tablet of uw andere device aan kunt schaffen. Ongeacht wat voor smartphone of tablet u heeft, bieden wij passende hoesjes aan.

Bent u op zoek naar een iPad hoesje? Bekijk dan wel eventjes goed wat het schermformaat van uw iPad is; dat is uiteraard bepalend voor de hoesjes waar u bij ons tussen kunt kiezen. Bent u op zoek naar een iPhone hoesje, hoesje voor een Samsung smartphone of een Huawei smartphone? Ook dan is het aan te raden om even goed na te gaan wat het precieze schermformaat is.
 

Een hoesje aanschaffen

Wilt u graag direct een hoesje aan gaan schaffen? Daarvoor bent u bij PhoneCorner aan het juiste adres; wij bieden tal van hoesjes voor allerlei soorten smartphones en tablets aan. Doordat wij zo’n divers assortiment aanbieden, kunt u bij ons altijd wel een geschikt hoesje vinden. Daarnaast hoeft u bij ons absoluut niet de hoofdprijs te betalen; wij hanteren óók voor de smartphone- en tablet hoesjes namelijk zeer scherpe prijzen. Kom gerust langs in onze winkel in Leiden om het volledige aanbod van hoesjes te bekijken!
 

LET OP: Wij zitten op de hoek tussen de Domino's en Shoeby in!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.