Laptop reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Laptop reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Laptop 13.3 inch Scherm Reparatie

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 129

Reparatieduur:

60 min.

Laptop 15.6 inch Scherm Reparatie

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 119

 

Laptop 17.3 inch Scherm Reparatie

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 139

Reparatieduur:

60 min.

Laptop toetsenbord Reparatie

Let Op! Prijs voor deze reparatie kan verschillen per merk.

Totaal:

€ 129

Reparatieduur:

180 min.

Laptop SSD 128GB inbouwen

Totaal:

€ 99

 

Laptop SSD 256GB inbouwen

Totaal:

€ 139

 

Laptop SSD 512GB inbouwen

Totaal:

€ 219

 

Laptop SSD 1TB inbouwen

Totaal:

€ 339

 

Laptop werkgeheugen upgrade 8GB

Totaal:

€ 69

 

Laptop werkgeheugen upgrade 16GB

Totaal:

€ 159

 

Laptop Voeding vervangen

Totaal:

€ 139

 

Laptop onderhoudsbeurt uitvoeren

Totaal:

€ 49

 

Laptop Onderzoek kosten (vervalt bij reparatie)

Totaal:

€ 39

 

Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 49

 

Software herstel

Totaal:

€ 59

 

Heb jij een laptop thuis liggen die je eigenlijk niet meer aanraakt omdat hij gerepareerd moet worden? Dat is zonde en daarnaast ook nergens voor nodig. Naast dat wij telefoons repareren, repareren wij ook laptops. Je kunt jouw laptop dus gewoon naar ons toebrengen voor reparatie, en voor je het weet is hij weer als nieuw! 

Welke reparaties zijn er mogelijk? 

De meest voorkomende reparatie is die aan het scherm. Helaas komt het vaak voor dat er een barst in het scherm van je laptop komt, dat er strepen door het beeld te zien zijn of dat je helemaal geen beeld meer hebt. Ontzettend vervelend, maar wij kunnen je daarbij helpen. Is het toetsenbord kapot? Dan kunnen we je daar ook bij helpen. Ook het nakijken van het systeem of de laptop een complete onderhoudsbeurt geven behoort tot de mogelijkheden. 

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk het werkgeheugen een upgrade te geven of een SSD in te laten bouwen. Wanneer je hier meer over wilt weten kun je gerust via de chat contact met ons opnemen.

Wat zijn onze voordelen?

Ons team bestaat uit vakkundige werknemers die, naast hun ruime ervaring in het repareren van telefoons, ook een ruime ervaring hebben in het repareren of verbeteren van verschillende laptops. Een afspraak inplannen doe je heel eenvoudig via onze website; onder de betreffende reparatie vind je een knop waarmee je de afspraak gelijk kunt maken. Voor vragen of problemen kun je altijd contact met ons opnemen via de chat. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en je krijgt altijd standaard 6 maanden garantie op de reparatie. Het repareren van het beeldscherm duurt meestal 60 minuten, afhankelijk van de ernst van de situatie. Wil je in die tijd in de winkel wachten, dan is dat gewoon mogelijk. Er staat koffie en thee voor je klaar. 

Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Een goede laptop die niet meer gebruikt wordt door een probleem of doordat hij kapot is, is zonde. Door nu een afspraak te maken kun je snel weer gebruik gaan maken van jouw laptop.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.