Sony reparatie Leiden

Xperia Z5 Reparatie

Xperia Z5 Compact Reparatie

Xperia Z5 Premium Reparatie

Xperia Z3 Compact Reparatie

Xperia Z3 Reparatie

Xperia Z2 Reparatie

Xperia X Performance reparatie

Xperia X reparatie

Xperia X Compact reparatie

Xperia XA2 Reparatie

Xperia XA2 Ultra Reparatie

Xperia XA1 Reparatie

Xperia XA1 Ultra Reparatie

Xperia XA Reparatie

Xperia XA Ultra Reparatie

Xperia XZ2 Reparatie

Xperia XZ2 Compact Reparatie

Sony Xperia XZ2 Premium Reparatie

Xperia XZ3 Reparatie

Xperia XZ1 Reparatie

Xperia XZ1 Compact Reparatie

Xperia XZ Premium Reparatie

Xperia XZs Reparatie

Xperia XZ Reparatie

Sony reparatie Leiden

Je bent natuurlijk ontzettend trots op je Sony en je zorgt ervoor dat er niets gebeurt met je telefoon. Toch kan het helaas altijd gebeuren dat er toch iets kapotgaat of niet meer werkt zoals het zou moeten. Gelukkig kun je voor alle problemen met je Sony Xperia telefoon gewoon bij ons terecht. 

Welke reparaties kunnen wij uitvoeren?

Er zijn een heel aantal reparaties die wij uit kunnen voeren bij elk Xperia model. Onderstaand vind je een lijst met de mogelijke reparaties. 

  • Beeldscherm vervangen 
  • Achterkant vervangen 
  • Accu vervangen 
  • Repareren van de speakers 
  • Repareren van de laadconnector 
  • Repareren van de aan/uit knop 
  • Repareren van de camera’s 
  • Software herstel 
  • Reinigen na waterschade 

Weet je niet precies welke reparatie jouw telefoon nodig heeft of staat de reparatie er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. De kans is groot dat wij je alsnog kunnen helpen. 

Wat zijn de voordelen?

Ons team bestaat alleen maar uit vakkundige en ervaren mensen die weten wat ze doen en hoe ze de vele verschillende telefoons moeten repareren. Voor de meeste reparaties zijn wij een uur bezig, echter voor meer gecompliceerde reparaties kan dit tot drie uur duren. Ook werken wij uitsluitend met originele onderdelen en krijg je standaard 6 maanden garantie op de reparatie. De prijzen voor de verschillende reparaties kun je ook vinden op de website, bij elke reparatie staan de kosten en de geschatte reparatieduur vermeldt. Wil je liever bij ons in de zaak wachten totdat jouw telefoon weer klaar is om meegenomen te worden? Dan is dat ook geen enkel probleem. Je kunt bij ons gewoon blijven wachten; er staat koffie en thee voor je klaar. 

Zoals je ziet doen wij er alles aan om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht je nog vragen hebben of is iets je niet helemaal duidelijk, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.