Iphone 5c reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Iphone 5c reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone 5C Beeldscherm zwart/wit High Copy

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Beeldscherm zwart/wit Origineel

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 29,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 29,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Muteknop reparatie

Muteknop functioneert niet meer/ trilfunctie kan niet ingeschakeld worden

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

120 min.

iPhone 5C Koptelefoon Ingang Vervangen

Koptelefoon ingang is verstopt/ geen geluid uit de koptelefoon ingang

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Earspeaker Unit

Geen geluid/slecht geluid uit earspeaker

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Loudspeaker Unit

Geen muziekgeluid/ geen beltoon geluid

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Homeknop Unit

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 29,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Back Camera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Front Camera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Trilmotor Unit

Trilfunctie doet het niet

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 5C Softwareherstel

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone 5C Chemische reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPhone 5c reparatie Leiden

Door de jaren heen heeft Apple behoorlijk veel varianten van de iPhone op de markt gebracht. Sommige van deze varianten hadden specifieke en opmerkende eigenschappen; iets wat absoluut het geval is bij de iPhone 5c. De iPhone 5c was namelijk de eerste iPhone die in meerdere kleuren leverbaar was. Men kon bij deze telefoon kiezen tussen de kleuren blauw, geel, wit, roze en groen. Veel van deze kleuren zijn behoorlijk opvallend te noemen en dat was niet eerder het geval bij Apple.

 

Overigens is de iPhone 5c min of meer een opvolger van de reguliere iPhone 5. De reguliere iPhone 5 werd namelijk in 2012 gelanceerd en de iPhone 5c in 2013. Heeft u sinds 2013 al uw iPhone 5c in gebruik? Dan is de kans aanwezig dat uw telefoon beschadigingen opgelopen heeft of dat bepaalde onderdelen defect zijn geraakt. Voor het laten herstellen van deze beschadigingen of kapotte onderdelen bent bij PhoneCorner aan het juiste adres.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Onze vakspecialisten voeren reparaties uit aan alle modellen van Apple. Dat geldt dus óók voor de iPhone 5c. Sterker nog; voor dit model hebben wij in de afgelopen jaren onwijs veel reparaties uit mogen voeren. De apparaten kennen hierdoor geen geheimen meer voor ons, waardoor wij ook onwijs veel verschillende soorten reparaties uit kunnen voeren.

 

In bovenstaand overzicht kunt u een lijst met mogelijke reparaties vinden. Per reparatie ziet u de reparatieduur en bijbehorende kosten staan. Bent u op zoek naar een andere reparatie? Naar een reparatie die niet in bovenstaand overzicht vermeld staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden. Wij kunnen u met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid alsnog helpen met de reparatie aan uw iPhone 5c!

 

Welke voordelen bieden wij?

Bij het repareren van een iPhone 5c maken wij louter gebruik van originele onderdelen. Doordat wij deze onderdelen gebruiken, zijn wij ook in staat om u een garantie van 6 maanden te geven. Deze garantie geldt niet alleen op de vervangen onderdelen, maar ook op de herstelwerkzaamheden die wij uitgevoerd hebben.

 

Deze herstelwerkzaamheden worden door onze vakspecialisten snel én vakkundig uitgevoerd. Wij hebben reeds veel kennis en ervaring opgedaan, waarbij we ook nog eens gebruik kunnen maken van geavanceerde apparatuur. Door die apparatuur weten wij alle reparaties zeer vakkundig en precies uit te voeren.

 

Bijkomend voordeel is dat de reparaties niet al te lang duren én behoorlijk voordelig zijn. Op het moment dat wij de reparatie aan uw iPhone 5c uitvoeren, kunt u in onze winkel genieten van een lekker kopje koffie of thee. Nadat wij de reparatie afgerond hebben, geniet u weer van een prima functionerende smartphone.

 

Heeft u interesse om uw iPhone 5c te laten repareren? In bovenstaand overzicht kunt direct een afspraak maken via de knop ‘Maak een afspraak’. Daarnaast kunt u ook in onze winkel langskomen voor het maken van een afspraak of bellen/mailen. Al onze contactgegevens en de openingstijden van onze winkel kunt u hieronder vinden.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.