Xiaomi mi mix 3 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Xiaomi mi mix 3 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit

Barst of strepen in beeldscherm/geen beeld

Totaal:

€ 139

Reparatieduur:

60 min.

Accu Unit

Accu gaat snel leeg/toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/laadt langzaam op

Totaal:

€ 69

Reparatieduur:

60 min.

Achterkant Vervangen

Barst aan de achterkant/achterkant komt los

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Back Camera Module

Camera defect/zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Software herstel

Software gecrasht/toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

60 min.

Chemisch Reiniging

Toestel heeft waterschade/vloeistof opgelopen

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

180 min.

Xiaomi Mi Mix 3 reparatie

De Chinese fabrikant Xiaomi zet meer en meer voet aan de wal in Europa. Ook in ons land worden de producten van dit merk steeds populairder, waardoor de vraag naar reparaties ook toegenomen is. Voor alle reparaties aan de Xiaomi Mi Mix 3 reparatie bent u bij ons aan het juiste adres, evenals voor reparaties aan allerlei andere smartphones van dit merk.

Mocht u voor een Xiaomi smartphone gekozen hebben, heeft u in ieder geval een voordelige keuze gemaakt. De smartphones van dit merk zijn niet al te prijzig, terwijl de kwaliteit wel behoorlijk hoog is. Ondanks de hoge kwaliteit loop je altijd het risico dat er een beschadiging of een defect aan de Xiaomi Mi Mix 3 optreedt. Bij ons kunt u deze smartphone in ieder geval weer in oude ere laten herstellen!
 

Welke reparaties voeren wij uit?

Ondanks de relatief lage aanschafprijs is de Xiaomi Mi Mix 3 dus wél van een hoge kwaliteit. Daarnaast heeft deze smartphone meerdere unieke en hoogwaardige functies, waaronder verschillende camera’s en een haarscherp beeldscherm. Wij voeren reparaties aan onder meer de camera’s en het beeldscherm uit, maar óók aan andere onderdelen van de Xiaomi Mi Mix 3. Voor een complete lijst van reparaties die wij uitvoeren, kunt u het beste bovenstaand overzicht raadplegen.

Wilt u een reparatie uit laten voeren die níet in bovenstaand overzicht te vinden is? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vragen u in dat geval om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u, zodat wij alsnog uw Xiaomi Mi Mix 3 op de juiste manier kunnen repareren!
 

Welke voordelen bieden wij?

Bij alle reparaties aan een Xiaomi Mi Mix is het noodzakelijk dat de reparatie op de juiste manier uitgevoerd wordt. Daar is absoluut sprake van als u uw smartphone bij ons voor een reparatie aanbiedt. Onze vakspecialisten hebben namelijk onwijs veel ervaring, beschikken over de juiste vakkennis en hebben ook de beschikking over geavanceerde apparatuur.

Onder meer door de vakkennis en de geavanceerde apparatuur worden alle reparaties door ons vakkundig en snel uitgevoerd. Hierdoor geniet u van meerdere voordelen; u hoeft niet te lang te wachten op de reparatie en u hoeft ook niet de hoofdprijs voor de reparatie aan uw Xiaomi Mi Mix 3 te betalen. 

Daarnaast bieden wij ook nog 6 maanden garantie aan. Deze garantie geldt voor zowel de vervangen onderdelen als op de herstelwerkzaamheden die wij uitgevoerd hebben. Dankzij deze 6 maanden garantie geniet u in ieder geval van een risicoloze reparatie. Mochten wij onderdelen vervangen, gebruiken wij hier uitsluitend originele onderdelen voor. Ook op dat vlak loopt u dus geen enkel risico!

Heeft u interesse om uw Xiaomi Mi Mis 3 bij ons te laten repareren? Dan kunt u direct een afspraak maken via één van de buttons ‘Maak een afspraak’. Ook kunt bij ons langskomen in de winkel of via de telefoon/mail contact met ons opnemen. Al onze gegevens zijn in onderstaande zwarte balk te vinden!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.