Xiaomi mi 9 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Xiaomi mi 9 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit

Barst of strepen in beeldscherm/geen beeld

Totaal:

€ 139

Reparatieduur:

60 min.

Accu Unit

Accu gaat snel leeg/toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/laadt langzaam op

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Achterkant Vervangen

Barst aan de achterkant/achterkant komt los

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Back Camera Module

Camera defect/zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 59

Reparatieduur:

60 min.

Software herstel

Software gecrasht/toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

60 min.

Chemisch Reiniging

Toestel heeft waterschade/vloeistof opgelopen

Totaal:

€ 25

Reparatieduur:

180 min.

Xiaomi Mi 9 reparatie

Enkele jaren geleden waren de smartphones van Xiaomi voor het eerst in ons land verkrijgbaar. De Xiaomi Mi 9 was daarbij het eerste zogeheten high-end model. Dit model bevindt zich in een hogere prijsklasse, maar heeft daarbij ook (veel) meer te bieden dan andere modellen van Xiaomi. 

Als u de eigenaar van een Xiaomi Mi 9 bent, bent u daar ongetwijfeld zuinig op. Het is immers een zeer prettige telefoon waar je een bepaald bedrag voor hebt betaald. Mocht de Xiaomi Mi 9 onverhoopt toch beschadigd raken, bent u bij PhoneCorner aan het juiste adres voor een vakkundige reparatie. Wij repareren uw Xiaomi Mi 9 op een vakkundige, snelle én goedkope wijze. 
 

Welke reparaties voeren wij uit?

Aangezien de Xiaomi Mi 9 een high-end smartphone is, beschikt dit model over de nodige functies en onderdelen. Dit brengt veel gebruiksgemak met zich mee, maar het zorgt er ook voor dat de nodige zaken aan deze smartphone kapot kunnen raken. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres voor allerlei soorten reparaties aan de Xiaomi Mi 9. In bovenstaand overzicht kunt u (bijna) alle reparaties vinden die wij aan deze smartphone uit kunnen voeren. Per reparatie ziet u bovendien de reparatieduur en de kosten vermeld staan.

Wilt u graag een andere reparatie aan uw Xiaomi Mi 9 uit laten voeren? Ook dat is geen probleem bij ons. Wij voeren namelijk eigenlijk alle reparaties aan dit model uit, maar hebben in bovenstaand overzicht alleen de meest voorkomende reparaties opgesomd. Voor alle andere reparaties vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij bespreken dan graag alle mogelijkheden met u!
 

Welke voordelen bieden wij?

Door uw Xiaomi Mi 9 bij ons te laten repareren, geniet u van meerdere voordelen. Zo hoeft u bij ons nooit de hoofdprijs voor de reparaties te betalen. Dat is weer te danken aan het feit dat wij alle reparaties snel en vakkundig uit weten te voeren. Daarvoor buigen onze vakspecialisten op onwijs veel vakkennis en ervaring.

Bovendien hebben wij de beschikking over de meest geavanceerde apparatuur. Door die apparatuur worden de reparaties niet alleen snel uitgevoerd, maar ook zeer nauwkeurig. Hierdoor bent u van de best mogelijke reparatie verzekerd, waarbij u ook nog kunt rekenen op een garantie van 6 maanden. Wij bieden standaard een garantie van 6 maanden aan op zowel de herstelwerkzaamheden als op de vervangen onderdelen. Overigens gebruiken wij alleen originele onderdelen van Xiaomi bij de reparaties aan uw Xiaomi Mi 9!

Doordat wij de reparaties snel uit voeren, hoeft u ook niet te lang te wachten. U kunt tijdens de reparatie in onze winkel wachten (onder het genot van een kopje koffie of thee), maar u kunt ook de binnenstad van Leiden gaan verkennen. Onze winkel is immers te vinden in het centrum van Leiden.

Voor het maken van een afspraak kunt u op één van de buttons met ‘Maak een afspraak’ klikken, langskomen in de winkel of door te bellen/mailen naar ons. In onderstaande zwarte balk kunt u al onze (contact)gegevens vinden!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.