Ipad pro 129 2017 2nd gen a1670 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad pro 129 2017 2nd gen a1670 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit Origineel

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 449,00

 

Accu Unit

Accu loop snel leeg / tablet gaat niet meer aan

Totaal:

€ 149,00

 

Laadconnector Unit

Tablet laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 149,00

 

Aan/ uit knop

Aan / uit knop functioneert niet meer

Totaal:

€ 99,00

Reparatieduur:

240 min.

Vingerscanner

Vingerscanner functioneert niet meer

Totaal:

€ 179,00

Reparatieduur:

240 min.

Volume Regelaar

Volume regelaar werkt niet

Totaal:

€ 99,00

Reparatieduur:

240 min.

Front Camera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in cameraa

Totaal:

€ 99,00

 

Back Camera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 119,00

 

Koptelefoon Aansluiting

Geen geluid uit oordopjes/ Koptelefoon aansluiting zit vast

Totaal:

€ 179,00

 

Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ tablet loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

1 min.

iPad Pro 12,9 2017 2nd gen Reparatie

Nadat in 2015 de eerste generatie van de iPad Pro 12,9 uitgegeven werd, was het voor Apple al snel duidelijk. Er moest een tweede generatie uitgebracht worden die nóg sneller, beter en praktischer was. Het resultaat was uiteindelijk de iPad Pro 12,9 2017 2nd gen. Met een prachtig 12,9 inch beeldscherm, een razendsnelle processor en haarscherpe camera’s is dit een onwijs fraaie iPad. 

Heeft u de iPad per ongeluk laten vallen? Of heeft uw iPad op een andere manier een beschadiging opgelopen? Of is een bepaald onderdeel van de tablet beschadigd geraakt? Geen nood aan de man! Bij PhoneCorner kunt u uiteenlopende reparaties uit laten voeren aan uw iPad Pro 12,9 2017 2nd gen. Na afloop van deze reparatie is uw tablet weer volledig nieuw en kunt u jarenlang genieten van dit prachtige product.

Welke reparaties voeren wij uit?

Wij kunnen trots vermelden dat we uiteenlopende reparaties aan deze tablet uit kunnen voeren. In de afgelopen jaren hebben we veel van deze tablets op onze reparatie bank gehad, waardoor we onwijs veel ervaring opgedaan hebben. Dankzij deze ervaring, en de aanwezige vakkennis, kunnen wij veel verschillende soorten reparaties aan een iPad Pro 12,9 2017 2nd gen uitvoeren. Hierboven kunt u een overzicht vinden met de standaard reparaties die wij uitvoeren. Per reparatie ziet u ook de totale reparatie duur en het bijbehorende prijskaartje staan. 

Wilt u graag een ander onderdeel van uw iPad laten repareren? Of bent u op zoek naar een zeer specifieke reparatie? Wij zijn er van overtuigd dat wij u in dat geval ook van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Welke voordelen bieden wij?

Is uw iPad Pro 12,9 2017 2nd gen beschadigd geraakt of kapot gegaan? U bent bij ons absoluut aan het juiste adres voor een vakkundig herstel. Eén van de voordelen die wij bieden, is een snelle en vakkundige reparatie. Door de jaren heen hebben onze specialisten onwijs veel ervaring opgedaan, waardoor wij de reparaties op een vakkundige en snelle wijze uit kunnen voeren. Hierbij gebruiken we uitsluitend originele onderdelen. Dankzij verschillende geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om uw iPad weer in oude glorie te herstellen. Tevens bieden wij u 6 maanden garantie aan; deze garantie geldt voor zowel de herstelwerkzaamheden als op de vervangen onderdelen.

Bijkomend voordeel is dat wij voordelige prijzen hanteren. De iPad is bovendien klaar terwijl u wacht. In bovenstaand overzicht kunt u de totale reparatieduur per reparatie vinden. U kunt tijdens de reparatie in onze winkel wachten, maar u kunt uiteraard ook Leiden gaan verkennen. 

U kunt online een afspraak maken of even bellen naar 071 887 5846. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@phone-corner.nl of langskomen in onze winkel op het Vijf Meiplein 33 te Leiden. Hieronder kunt u aan de rechterkant van uw scherm de ruime openingstijden van onze winkel vinden.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.