Xiaomi reparatie Leiden

Xiaomi Mi A2 Reparatie

Xiaomi Mi A2 lite Reparatie

Xiaomi Mi Mix 3 Reparatie

Xiaomi Mi 9 Reparatie

Xiaomi Pocophone F1 Reparatie

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Reparatie

Xiaomi reparatie Leiden

Heb jij een Xiaomi telefoon en is deze aan reparatie toe? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe wij jou kunnen helpen! Phone Corner in Leiden is gespecialiseerd in het repareren van allerlei verschillende merken telefoons. Ook voor jouw Xiaomi telefoon is er dus een oplossing mogelijk. 

Een afspraak bij ons inplannen is heel eenvoudig. Kijk simpelweg hier op de website bij het juiste type telefoon naar welke reparatie je nodig hebt, en klik daaronder op het kopje ‘maak een afspraak’. Vervolgens kun je een afspraak bij ons inplannen op de dag en het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Is het je niet helemaal duidelijk welke reparatie je telefoon nodig heeft of heb je andere vragen? Dan kun je heel makkelijk contact met ons opnemen via onze chatfunctie. Uiteraard kun je ook via de telefoon of de e-mail je vragen stellen, of je komt gewoon bij ons langs in de winkel. 

 

Reparatie van verschillende functies 

Naast de meest voorkomende reparaties, zoals een barst in je scherm of een telefoon die niet meer op wil laden, kunnen wij ook alle andere functies van je Xiaomi telefoon repareren. Je kunt hierbij denken aan de camera’s en de volumeknoppen. Maar ook een software herstel is mogelijk; dit is nodig wanneer je telefoon steeds vastloopt of wanneer de software is gecrasht. Daarnaast kunnen wij ook een chemische reiniging uitvoeren, die je telefoon nodig heeft na waterschade doordat hij bijvoorbeeld in het toilet is gevallen, of er een glas water overheen is gekomen. 

Bij ons in de winkel vind je alleen maar vakkundige werknemers met veel ervaring in het repareren van verschillende merken telefoons. Ook werken wij altijd alleen maar met originele onderdelen, en krijg je op de reparatie standaard zes maanden garantie. Mocht er binnen die zes maanden toch nog iets mankeren aan het onderdeel dat wij gerepareerd hebben, dan vervangen wij dit kosteloos voor je.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.