Microsoft reparatie Leiden

Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface Pro 2

Microsoft Surface Pro 3

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 5

Microsoft Surface Pro 6

Microsoft Surface Pro 2017

Microsoft reparatie Leiden 

Maak jij normaal gesproken gebruik van een Microsoft laptop of tablet maar ligt deze nu al een tijdje onaangeraakt op het bureau omdat hij schade heeft? Dat is natuurlijk hartstikke zonde, je hebt het product tenslotte niet voor de sier gekocht. Wanneer jouw Microsoftproduct schade heeft kunnen wij van Phone Corner in Leiden jou hierbij helpen. Wij hebben namelijk niet alleen ervaring in het repareren van verschillende merken telefoons, maar ook van tablets en laptops. 

Bij ons kun je er zeker van zijn dat er alleen maar vakkundige, professionele mensen binnen ons team werken die ruim voldoende ervaring hebben in het repareren van de vele verschillende telefoons, laptops en tablets. Ook werken wij altijd met originele onderdelen zodat de kwaliteit er niet op achteruit gaat. Daarnaast is het ook zo dat je op iedere reparatie standaard zes maanden garantie krijgt. Mocht het onverhoopt dus zo zijn dat er iets niet goed is gegaan, dan repareren wij dit kosteloos voor je. 

 

Ik krijg geen beeld meer 

Heb je barsten en strepen in je scherm en krijg je daardoor geen beeld meer? Dan doe je er goed aan direct een afspraak bij ons te maken. Door de barsten is je Microsoft laptop of tablet beschadigd, waardoor je geen beeld meer krijgt. Maar als je hier te lang mee blijft lopen kan dit er ook voor zorgen dat er nog meer schade ontstaat, en dat willen we natuurlijk voorkomen. 

Een afspraak maken is bij ons heel makkelijk te regelen op de website. Zoek het juiste product op en de benodigde reparatie, en je kunt online een afspraak maken op een dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Heb je nog vragen of weet je niet zo goed welke reparatie je nodig hebt? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via de chat op de website, telefonisch of per e-mail. Maar je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.