Uw toestel met waterschade laten repareren? 

Uw MacBook, tablet of smartphone heeft waterschade opgelopen? Een lastige ongelukkige gebeurtenis maar helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig zijn er voldoende opties om het toestel te laten repareren. Wij helpen u de waterschade te herstellen op een professionele manier en zorgen ervoor dat u weer over een toestel beschikt die werkt alsof hij nieuw is en werkt zoals hij deed voor de schade.


Het herstellen van waterschade

Waterschade is een van de vervelendste dingen die u kan overkomen, maar door snel te handelen is veelal ergere schade te voorkomen. Zo is het aan te raden om het vocht uit het toestel zo goed mogelijk te verwijderen. Dit voorkomt ergere schade zoals roest en corroderen. U gebruikt hiervoor een doek om het vocht zo goed mogelijk te verwijderen. Schroef het toestel niet open en gebruik geen hittebronnen om te drogen. Dit kan ervoor zorgen dat interne hardware schade oploopt.
Als u het zo goed mogelijk heeft gedroogd is het zaak dat u het toestel zo snel mogelijk laat repareren. Dit omdat het achterblijvende vocht toch zijn werk gaat doen en alsnog voor een defect product kan zorgen.


De Reparatie

U wilt natuurlijk weten of uw toestel nog te repareren is? Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat eerst grondig een onderzoek doet naar de problemen in de hardware van uw toestel. Het kan iets kleins zijn maar het kan ook het vervangen van een aantal onderdelen betreffen. Dit is afhankelijk van de ernst van de waterschade. Uiteraard houden wij u op de hoogte en zullen alles in goed overleg uitvoeren. In de meeste gevallen geniet u snel weer van uw toestel!
 

LET OP: Wij zitten op de hoek tussen de Domino's en Shoeby in!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.