Over ons

Onze winkel is gevestigd  in Leiden. Vanuit deze winkel maken wij veel consumenten blij met een smartphone of tablet die weer in ere hersteld is. Wij repareren allerlei soorten tablets en smartphones. Door onze dienstverlening op hoog niveau zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde en betrouwbare partij binnen de wereld van smartphone- en tablet reparateurs. Ook op het gebied van laptops en computers hebben wij reeds veel ervaring opgedaan; ook daar zijn wij de aangewezen partij voor.

Tijdens onze bedrijfsvoering staat klanttevredenheid centraal. Wij streven naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid en hebben onze service daar volledig op aangepast. Wij voeren de reparaties op een snelle en vakkundige wijze uit en wij zijn 7 dagen in de week geopend! Onder meer door deze voordelen weten wij ons op een positieve manier te onderscheiden.

 

Onze Winkel

Onze Winkel is  in Leiden gevestigd op het Kanaalpark 140 Met onze winkel zijn we dagelijks geopend; ook op zaterdag en zondag. Door onze ruime openingstijden kunt u ongetwijfeld een geschikt moment vinden om langs te komen voor de reparatie aan uw mobiele device. 

Als onze vakmannen met de reparatie van uw smartphone of tablet bezig zijn, kunt u in onze winkel de tijd doorbrengen. Wij serveren graag een kopje koffie of thee en maken het voor u zo aangenaam mogelijk. Afhankelijk van de reparatie, kunnen wij de reparaties snel uitvoeren en hoeft u bovendien niet al te lang in onze winkel te wachten. Uiteraard is het ook mogelijk om de prachtige binnenstad van Leiden te verkennen, terwijl wij bezig zijn om uw toestel weer in oude ere te herstellen.

 

Onze dienstverlening

In onze dienstverlening staan enkele kernwaarden centraal. Allereerst willen we de reparatie voor u zo aangenaam mogelijk maken. We voeren de reparaties snel uit en proberen het daaromheen zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Zo hechten wij veel waarde aan een transparante communicatie, aan transparante tarieven en aan een prettig klantcontact.

Door scherpe tarieven te hanteren, hoeft u niet al te diep in de buidel te tasten. Doordat wij met standaard tarieven werken, bent u bovendien op de hoogte van het bedrag dat u voor de reparatie moet gaan betalen. Deze tarieven zijn inzichtelijk via onze website, maar kunt u ook in onze winkel opvragen. 

Uw apparaat wordt weer exact zoals deze was, alleen functioneert deze volledig naar wens. Doordat wij allerlei soorten reparaties aanbieden, kunnen wij ook u ongetwijfeld blij maken met een hoogwaardige reparatie. Wij voeren deze reparaties uit voor producten van allerlei merken, zoals Apple, Huawei, Sony, Samsung, HTC, Microsoft, Nokia en LG. 

 

Contact

Wilt u meer informatie over een bepaalde reparatie? Of wilt u direct een afspraak maken? U kunt online een afspraak maken, telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (071 887 5846) of via de mail (info@phone-corner.nl). U kunt uiteraard ook langskomen in onze winkel in Leiden. We heten u van harte welkom en staan ook voor u graag klaar!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.