Mac reparatie leiden

MACBOOK PRO SERIES

Macbook AIR SERIES

iMAC SERIES

MACBOOK SERIES

mac reparatie Leiden is al jaren een specialist in het repareren van mac computers en MacBooks. Onze medewerkers bezitten de expertise en de kennis van Apple producten. In onze winkel kun je zonder afspraak binnenlopen, of je maakt een afspraak zodat je zeker weet dat je direct wordt geholpen door één van onze medewerkers. De reparaties worden vakkundig uitgevoerd, in heel veel gevallen heb je dezelfde dag je mac of MacBook alweer terug.


MacBook reparaties

Wat de reden ook is dat je MacBook niet meer goed functioneert, mac reparatie Leiden zorgt ervoor dat je weer snel met je MacBook kunt werken. Wij weten als geen ander dat je MacBook eigenlijk onmisbaar is en zo snel mogelijk weer zijn werk moet kunnen doen. Weet je niet wat het probleem is? We voeren eerst een onderzoek uit wat het werkelijke probleem is, laat je de reparatie bij ons uivoeren dan is dit onderzoek gratis. Informatie hierover leggen we je graag uit in onze winkel.


Repareren van een MacBook Air

Je MacBook Air wil je natuurlijk overal mee naartoe nemen want daar is die voor gemaakt, licht in gewicht dus ideaal mee te nemen. Maar als hij niet werkt dan heb je er niet heel veel aan, tijd om dan even langs mac reparatie Leiden te gaan om weer heel snel met je MacBook Air te kunnen werken. Onze medewerkers maken bij een reparatie uitsluitend gebruik van officiële Apple onderdelen. Deze onderdelen zijn gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Wij voeren verschillende reparaties uit, hieronder enkele reparaties die wij uitvoeren:

  • Een gecrashte harde schijf

  • Moederbord reparatie

  • Toetsenbord vervangen

  • Vloeistofschade herstel

  • Complete bovenkant vervangen

Natuurlijk doen wij nog veel meer reparaties, heb je een probleem die niet voorkomt op de website kun je contact met ons opnemen voor meer informatie. We maken vrijblijvend graag een offerte voor je. 


MacBook Pro reparatie

Een kapot scherm, je toetsen werken niet meer of een ander probleem aan je MacBook Pro? mac reparatie Leiden lost het probleem voor je op zodat je apparaat weer als nieuw werkt. Online kun je een afspraak inplannen, wil je liever persoonlijk contact dan ben je natuurlijk altijd welkom in de winkel waar de koffie voor je klaar staat. Zeven dagen in de week staat ons personeel voor je klaar om snel en vakkundig je MacBook weer als een zonnetje te laten draaien.

Natuurlijk moet je MacBook het de hele dag doen, wanneer problemen ook komen het komt nooit goed uit. Daarom hebben wij ook ruime openingstijden, gebeurd er op zondag iets met je MacBook? Geen probleem dan kom je gewoon even langs in de winkel, kunnen we het probleem oplossen dan wandel je weer met een prima werkende MacBook de deur uit. Kunnen het defect niet direct oplossen dan overleggen we met je wanneer het wel mogelijk is. Soms zijn er bepaalde onderdelen niet aanwezig, al komt dat zeer minimaal voor. Alles in overleg en nooit kosten die niet zijn overlegd met elkaar.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.

Sitemap | Algemene voorwaarden