Iphone 4s reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Iphone 4s reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone 4/4S Beeldscherm zwart/wit

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone 4/4S Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 29,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone 4/4S Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 29,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone 4/4S Aan/uit Flex Unit

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

180 min.

iPhone 4/4S Earspeaker Unit

Geen geluid/slecht geluid uit earspeaker

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

30 min.

iPhone 4/4S Loudspeaker Unit

Geen muziekgeluid/ geen beltoon geluid

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

30 min.

iPhone 4/4S Homeknop Unit

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 29,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone 4/4S Back Camera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 29,00

Reparatieduur:

30 min.

iPhone 4/4S Front Camera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

30 min.

iPhone 4/4S Trilmotor Unit

Trilfunctie doet het niet

Totaal:

€ 39,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone 4/4S Softwareherstel

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone 4/4S Chemische reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

120 min.

iPhone 4S reparatie Leiden

Al op 4 oktober 2011 werd door Apple de iPhone 4S gelanceerd. In dat jaar was dit een revolutionaire smartphone die door de jaren heen onwijs populair gebleken is. Ook op dit moment gebruiken nog veel mensen een iPhone 4S met veel plezier.

 

Geldt dat ook voor u? Heeft u nog geen afscheid van uw iPhone 4S hoeven te nemen? Dan maakt u ongetwijfeld nog met veel plezier gebruik van de telefoon, maar loopt u wel enig risico op beschadigingen of onderdelen die defect gaan. Is dat bij uw iPhone 4S het geval? U bent bij PhoneCorner te Leiden aan het juiste adres voor allerlei vakkundige reparaties aan uw iPhone 4S.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Door de jaren heen hebben wij onwijs veel reparaties aan de iPhone 4S uit mogen voeren. Wij weten daardoor als geen ander hoe deze telefoon het beste gerepareerd dient te worden; in bovenstaand overzicht ziet u een lange lijst met reparaties die wij met enige regelmaat uitvoeren. Per reparatie ziet u ook de bijbehorende kosten en de reparatieduur staan.

 

In bovenstaand overzicht hebben wij alleen de gebruikelijke reparaties opgesomd. Mocht u op zoek naar een andere reparatie zijn, vragen wij u om contact met ons op te nemen. De door u gewenste operatie kunnen wij absoluut uitvoeren, maar daarover komen we graag nader met u in contact.

 

Welke voordelen bieden wij?

Aangezien wij reeds veel reparaties aan de iPhone 4S uit hebben mogen voeren, heeft deze telefoon geen geheimen meer voor ons. Dit zorgt ervoor dat we alle reparaties snel én vakkundig uit kunnen voeren. Hierbij maken wij bovendien gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, waardoor de reparaties op een onwijs nauwkeurige manier uitgevoerd worden.

 

Bij het repareren van de iPhone 4S maken wij bovendien uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Uw iPhone 4S wordt dus echt weer in oude glorie hersteld. Nadat wij de reparatie uitgevoerd hebben, krijgt u van ons ook nog 6 maanden garantie. Deze garantie geldt voor zowel de herstelwerkzaamheden als voor de onderdelen die vervangen zijn.

 

Doordat wij de reparaties behoorlijk snel uitvoeren, weten wij de kosten voor u ook zo laag mogelijk te houden. U hoeft nooit diep in de buidel te tasten voor een reparatie aan uw iPhone 4S. Bijkomend voordeel is dat u nooit al te lang op de reparatie hoeft te wachten. Tijdens de reparatie kunt u bovendien in onze winkel genieten van een lekker kopje koffie of thee. Gastvrijheid hebben wij immers hoog in ons vaandel staan!

 

Wilt u graag uw iPhone 4S laten repareren? Via de button ‘Maak een afspraak’ in bovenstaand overzicht kunt direct een afspraak maken voor de iPhone 4S reparatie. U kunt echter ook naar ons bellen, een mailtje naar ons sturen of langskomen in onze winkel te Leiden. Al onze contactgegevens en openingstijden van onze winkel kunt u hieronder vinden.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.