OnePlus reparatie Leiden

OnePlus 7T Pro Reparatie

OnePlus 7T Reparatie

OnePlus 7 Pro Reparatie

OnePlus 7 Reparatie

OnePlus 6T Reparatie

OnePlus 6 Reparatie

OnePlus 5/5T Reparatie

OnePlus 3/3T Reparatie

OnePlus 2 Reparatie

OnePlus X Reparatie

OnePlus reparatie Leiden 

Je OnePlus telefoon is gevallen en heeft nu wat barstjes. Op het eerste gezicht niet zo erg, het beeld is nog duidelijk zichtbaar en de touchscreen werkt nog. Geen probleem, zou je denken. Toch kan het maar zo zijn dat er van binnen wat beschadigd is. Met als gevolg dat hij niet goed of niet volledig meer oplaadt, of dat de software gaat crashen. Ook kan er vuil in de barsten terechtkomen, waardoor de telefoon binnen korte tijd helemaal niet meer zal werken. Phone Corner in Leiden kan je snel helpen door het scherm van je telefoon te vervangen. 

Wij werken met een vakkundig en professioneel team die exact weet wat zij moeten doen bij de verschillende telefoon en allen beschikken over meer dan genoeg ervaring. Ook werken wij altijd met originele onderdelen en krijg je op elke reparatie 6 maanden garantie. Mocht het dus zo zijn dat er iets niet goed is gegaan tijdens de reparatie, dan lossen wij dit binnen die 6 maanden kosteloos voor je op. 

 

Er zitten allemaal barsten in mijn scherm! 

Barsten in het scherm van je OnePlus is natuurlijk ontzettend vervelend maar daarnaast kan het er ook nog eens voor zorgen dat je telefoon nog verder kapot gaat. Dit is niet alleen zonde van de telefoon, maar ook van je geld. Daarom doe je er goed aan ook bij een kleine barst direct een afspraak met ons te maken zodat wij je kunnen helpen. Het vervangen van het scherm duurt bij ons hooguit een uur en je kunt in die tijd gewoon bij ons in de winkel wachten en toekijken hoe wij jouw telefoon repareren. Mocht je er zin in hebben, dan staat er ook koffie en thee voor je klaar. 

Wil je een afspraak maken? Dan kan dit natuurlijk heel makkelijk. Op onze website kun je onder iedere reparatie aangeven dat je een afspraak wilt maken. Zo kun je een afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Wil je liever iemand spreken om een afspraak te maken, dan kan dit natuurlijk ook telefonisch of via de mail. En heb je nog vragen? Gebruik dan onze chatfunctie zodat wij jou direct kunnen helpen!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.