Google reparatie Leiden

Google Pixel reparatie

Google Pixel XL Reparatie

Google Pixel 5

Google pixel 4 XL

Google pixel 4

Google pixel 3A XL

Google pixel 3A

Google Pixel 3

Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2

Google reparatie Leiden

Heb jij een Google telefoon en vertoont deze kuren of zijn er beschadigingen aan de telefoon? Dan doe je er goed aan hier zo snel mogelijk wat aan te doen! Wij van Phone Corner in Leiden kunnen jou hier gelukkig mee helpen. Wij kunnen allerlei verschillende telefoons repareren of onderdelen vervangen wanneer dit mogelijk is. 

 

Binnen ons team werken alleen maar mensen die ruim voldoende ervaring hebben in het repareren van verschillende soorten telefoons en erg vakkundig te werk gaan. Wij werken altijd uitsluitend met originele onderdelen om jouw Google telefoon in de beste conditie te laten werken. Ook krijg je standaard zes maanden garantie op de reparatie. Veel reparaties kunnen wij daarnaast binnen dertig minuten voor je uitvoeren, zodat je jouw telefoon snel weer terug hebt. Wil je in de zaak wachten op je telefoon? Dan is dit uiteraard mogelijk. Er staat koffie en thee voor je klaar terwijl je wacht. 

 

Heeft je telefoon een barst in het scherm? 

Heeft jouw Google telefoon barsten of krassen in het scherm, of krijg je helemaal geen beeld meer? Dan is het echt tijd om je telefoon te laten repareren. Barsten of krassen in het scherm die je niet direct laat repareren kunnen ervoor zorgen dat de telefoon verder aangetast wordt. Hierdoor kan het zo zijn dat er steeds meer functies kapotgaan, en daardoor loopt het kostenplaatje om het te laten repareren alleen maar op, en dit is zonde. Wij kunnen jouw beeldscherm snel vervangen, zodat jij ook snel weer van je telefoon kunt genieten. Binnen een uur is jouw telefoon weer klaar voor gebruik! 

 

Afspraak maken 

Een afspraak maken is bij ons heel erg makkelijk. Dit kun je doen via de website. Door je juiste reparatie op te zoeken en daaronder op ‘maak een afspraak’ te klikken kun je een afspraak inplannen of de dag en datum die voor jou het beste uitkomt. Maar uiteraard kun je dit ook telefonisch of per e-mail doen. En wil je gewoon bij ons de zaak binnen komen lopen? Ook dat is mogelijk. Hou er in dat geval alleen wel rekening mee dat het druk kan zijn en wij jouw telefoon niet direct kunnen repareren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze telefonisch, per e-mail of via de chat op onze website stellen. 

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.