Ipad 2 reparatie a1395

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad 2 reparatie a1395. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad 2 Touchscreen Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 2 LCD Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 2 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 2 Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 2 Homeknop Intern

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 2 Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad 2 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad 2 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad 2 Reparatie

Op 11 maart 2011 werd in Amerika de eerste iPad 2 verkocht. Al snel werd ook in Nederland deze revolutionaire iPad verkocht. Deze iPad had een geheugen van 512 MB, een beeldscherm van 9,7 inch en had een – voor die tijd – krachtige processor tot zijn beschikking. Ook hedendaags komt u eigenlijk niks met de iPad 2 te kort. Ondanks dat deze tablet al enkele jaren oud is, zien wij nog steeds dat veel mensen deze tablet met veel plezier gebruiken. Dit heeft onder andere met de hoge kwaliteit van de tablet te maken. Door de hoge kwaliteit kunt u jarenlang vol plezier van deze tablet gebruik maken, maar het is soms helaas toch zo dat de iPad 2 beschadigd raakt. Bent u nog zo gehecht aan deze iPad en wilt u ‘m graag laten herstellen? Dan bent u bij PhoneCorner in Leiden aan het juiste adres.

 

Waarom uw iPad 2 bij PhoneCorner laten repareren?

Door de jaren heen hebben wij onwijs veel ervaring opgedaan met het herstellen van allerlei soorten tablets van Apple. Ook de iPad 2 kent hierdoor voor ons geen geheimen/verrassingen meer. Door onze ervaring en vakkennis kunnen wij uw iPad 2 tot in perfecte repareren. Wij voeren de reparatie snel en vakkundig uit en gebruiken hierbij uitsluitend originele onderdelen. 

Na afloop van de reparatie bieden wij ook nog 6 maanden garantie. Deze garantie geldt zowel op de herstelwerkzaamheden als op de onderdelen. Uit ervaring weten wij dat deze garantie tamelijk uniek is voor een iPad 2. Deze tablet is immers al enkele jaren oud.

Naast de snelle en vakkundige service hanteren wij ook nog voordelige prijzen. Dankzij de relatief lage prijzen kunt u relatief voordelig weer genieten van een perfect werkende iPad 2. Tijdens de reparatie kunt u overigens in onze winkel wachten. Meer informatie over de reparatieduur en verschillende soorten reparaties vind u onderstaand.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Aan een iPad 2 kunnen wij, door onze kennis en ervaring, meerdere reparaties uitvoeren. Onder meer de volgende reparaties behoren tot de mogelijkheden:

  • Touchscreen Unit

  • LCD Unit

  • Laadconnector Unit

  • Accu Unit

  • Homeknop Intern

  • Aan/uit knop

  • Software herstel

  • Chemische reiniging

Is de accu van uw iPad 2 aan vervanging toe? Of kunt u de homeknop van uw iPad 2 niet meer goed indrukken? Geen nood; wij zijn in staat om uw iPad 2 weer in oude glorie te herstellen. Voor een compleet overzicht van de reparaties, prijzen en reparatieduur verwijzen wij u naar de bovenkant van deze pagina.

Wilt u direct een afspraak maken? Dat is mogelijk via onze website. U kunt ook langskomen in onze winkel op het Vijf Meiplein 33 te Leiden of bellen naar 071 887 5846. Via de mail zijn wij bereikbaar op info@phone-corner.nl.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.