Ipad air 3 a2152

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad air 3 a2152. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad Air 3 2019 Touchscreen Unit

Barst of strepen in het beeldscherm

Totaal:

€ 219

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 3 2019 Accu Unit

Accu loop snel leeg / tablet gaat niet meer aan

Totaal:

€ 109

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 3 2019 Laadconnector Unit

Tablet laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 109

Reparatieduur:

180 min.

iPad Air 3 2019 Origineel Behuizing

Beschadigingen aan de achterkant/ gebogen achterkant

Totaal:

€ 169

Reparatieduur:

180 min.

iPad Air 3 2019 Loudspeaker Unit

Geen muziekgeluid/ geen beltoon geluid

Totaal:

€ 69

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 3 2019 Backcamera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 89

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 3 2019 Frontcamera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 69

 

iPad Air 3 2019 Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 3 2019 Volume Regelaar

Volume regelaar werkt niet

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 3 2019 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad Air 3 2019 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Air 3 2019 Reparatie

In 2019 kwam Apple met de derde variant van de iPad Air op de markt. De iPad Air 3 2019 is van onwijs hoge kwaliteit, is waanzinnig snel en heeft een prachtig beeldscherm. Veel eigenaren van een dergelijke tablet zijn dan ook dol op hun apparaat en kunnen eigenlijk niet meer zonder. Geldt dat voor u ook? U loopt helaas altijd het risico dat er beschadigingen aan de iPad ontstaan. Een beschadiging of defect aan uw tablet hoeft niet direct roet in het eten te gooien. Als u namelijk uw iPad Air 3 2019 bij PhoneCorner laat repareren, brengen wij de iPad namelijk weer in oude glorie terug. U kunt nadien weer met volle plezier gebruik maken van deze prachtige en veelzijdige tablet.

Het maken van een afspraak kan direct online, maar u kunt ook via de telefoon of de mail contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 071 887 5846 of via info@phone-corner.nl. Onze fraaie winkel vindt u terug op het Vijf Meiplein 33 te Leiden. Voor meer informatie over onze openingstijden verwijzen wij u graag naar de onderkant van deze pagina.

 

Welke voordelen biedt PhoneCorner?

Is uw iPad Air 3 2019 aan reparatie toe? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij voeren alle reparaties aan deze tablet namelijk razendsnel en vakkundig uit. Onze vakmensen hebben onwijs veel kennis en ervaring opgedaan. Bovendien maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur, waarmee elke reparatie voor ons nauwkeurig en snel uit te voeren is. Bij het repareren van uw tablet maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen.

De belangrijkste voordelen van PhoneCorner zijn als volgt:

  • Snelle en vakkundige reparatie

  • We gebruiken uitsluitend originele onderdelen

  • Inclusief 6 maande garantie

  • Scherpe prijzen

  • Ruime openingstijden

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Door de jaren heen hebben wij al veel reparaties aan een iPad Air 3 2019 uit mogen voeren. Door deze ervaring kennen wij deze tablet van A tot Z; dit stelt ons in staat om veel soorten reparaties aan te bieden. Zo kunnen wij onder meer Software herstel uitvoeren, kunnen wij de iPad volledig reinigen en kunnen wij zaken zoals de Laadconnector Unit en de Volumeregelaar vervangen/herstellen.

Voor een volledig overzicht van de mogelijke reparaties verwijzen wij u naar de bovenkant van deze pagina. Daar kunt u vinden welke reparaties wij uitvoeren, wat de bijbehorende kosten zijn en hoe lang de reparatieduur in beslag neemt. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Staat de door u gewenste reparatie niet in dat overzicht? In dat geval vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn ervan overtuigd dat we óók deze reparatie voor u vakkundig, snel en voordelig uit kunnen voeren.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.