Imac a1312 27 inch reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Imac a1312 27 inch reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Glas Reparatie

Barst in het beeldscherm

Totaal:

139

Reparatieduur:

60 min.

Dvd Speler

Totaal:

149

 

LCD vervangen

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 399

 

Power Supply Vervangen

iMac gaat niet aan / iMac valt steeds uit

Totaal:

€ 229

 

SSD Solid State Disk 256 GB

Hardeschijf is gecrasht/ Upgrade naar een nieuwe type opslagsysteem

Totaal:

€ 149

 

SSD Solid State Disk 512 GB

Hardeschijf is gecrasht/ Upgrade naar een nieuwe type opslagsysteem

Totaal:

€ 229

 

SSD Solid State Disk 1TB

Hardeschijf is gecrasht/ Upgrade naar een nieuwe type opslagsysteem

Totaal:

€ 359

 

Videocard Reparatie

Strepen in de iMac scherm/ geen beeld

Totaal:

€ 299

 

Software herstel

iMac loopt vast/ OS is gecrasht

Totaal:

€ 59

 

iMac A1312 reparatie 

Heb jij een iMac A1312 met een 27 inch beeldscherm thuis staan maar heb je deze al een tijdje niet meer gebruikt omdat hij niet (goed) meer werkt? Maak daar dan nu een eind aan door je iMac bij ons langs te brengen! Wij kunnen verschillende reparaties uitvoeren of onderdelen vervangen zodat jij niet langer je iMac hoeft te missen. 

Wat is er allemaal mogelijk?

Zoals hierboven al gezegd is, kunnen wij verschillende reparaties uitvoeren of onderdelen vervangen. In het onderstaand overzicht zie je precies wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. Staat de reparatie die jij nodig hebt er niet bij of weet je niet precies welke reparatie jouw iMac nodig heeft? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij met je meedenken. 

  • Glas van het beeldscherm vervangen 
  • Glas van het beeldscherm repareren
  • Power Supply vervangen 
  • Videokaart repareren 
  • Software herstellen
  • Dvd-speler repareren/vervangen

Ook kunnen wij je helpen wanneer de harde schijf is gecrasht of wanneer er een upgrade nodig is. Dit kan voor de SSD Solid State Disk van 256GB, 512GB en 1TB.

Een afspraak maken

Een afspraak is bij ons zo gemaakt. Wanneer je op onze website zoekt naar de reparatie die jouw iMac nodig heeft, zie je onder die reparatie een kopje staan met ‘maak een afspraak’. Wanneer je daarop klikt kun je heel makkelijk zelf een afspraak inplannen. Is het niet helemaal duidelijk of heb je nog andere vragen? Neem dan via de chatfunctie contact met ons op zodat wij je snel verder kunnen helpen. 

Voordelen 

Naast dat je bij ons voor veel reparaties terecht kunt en makkelijk een afspraak in kunt plannen zijn er nog meer voordelen. Zo vind je in ons team alleen maar vakkundige mensen die genoeg ervaring hebben om de verschillende reparaties uit te voeren. Ook werken wij alleen maar met originele onderdelen en krijg je standaard 6 maanden garantie op de reparatie. En wil je graag in de zaak wachten tot je iMac weer klaar is, dan kan dat ook. Er staat koffie en thee voor je klaar terwijl je wacht.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.