Ipad air 2 reparatie 1566

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad air 2 reparatie 1566. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad Air 2 Touchscreen Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 179,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 2 Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 89,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 2 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 89,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 2 Homeknop Intern

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Air 2 Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Air 2 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad Air 2 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Air 2 Reparatie

De originele iPad Air was een doorslaand succes. Om voort te borduren op dat succes kwam Apple al snel met een volger; de iPad Air 2. Deze tablet heeft in principe dezelfde eigenschappen als de iPad Air, maar werkt sneller en is nog fraaier. Apple heeft in principe goud in handen met deze tablets, aangezien de tablets van onwijs hoge kwaliteit zijn. U kunt verschillende taken/werkzaamheden uitvoeren op de iPad Air 2 en u kunt genieten van een lange levensduur. Is uw iPad Air 2 toch onverhoopt kapot gegaan? Wij willen u graag aanraden om niet direct een nieuwe iPad te kopen. Nee, u kunt uw iPad Air 2 voordelig laten repareren bij PhoneCorner in Leiden. U kunt direct online een afspraak maken, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel op het Vijf Meiplein 33 te Leiden.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

We kunnen stellen dat we voor de iPad Air 2 vele soorten reparaties uitvoeren. De standaardreparaties die wij uitvoeren, zijn de volgende:

  • Touchscreen Unit

  • Accu Unit

  • Laadconnector Unit

  • Homeknop intern

  • Software herstel uitvoeren

  • Aan/uit knop

  • Chemische reiniging

Dankzij deze reparaties kunnen wij uw iPad Air 2 weer in oude staat herstellen. Nadien kunt u vol plezier gebruik maken van uw tablet, terwijl u geen vermogen uit heeft hoeven te geven aan een nieuwe tablet. Voor meer informatie over de prijzen en reparatieduur verwijzen wij u naar de bovenkant van deze pagina. In het overzicht kunt u per reparatie vinden wat de prijs, inclusief BTW, is en wat de totale reparatieduur bedraagt. 

Bent u op zoek naar een bepaalde reparatie die in bovenstaand overzicht niet vernoemd staat? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we óók deze specifieke reparatie voor u uit kunnen voeren. Uiteraard hanteren we daar ook scherpe prijzen voor.

 

Welke voordelen biedt PhoneCorner?

Door uw iPad Air 2 bij PhoneCorner ter reparatie aan te bieden, profiteert u van flinke voordelen. Eén van de voordelen is dat wij uitsluitend met originele onderdelen werken. Na oplevering van uw gerepareerde iPad Air 2 bieden wij tevens 6 maanden garantie aan. Deze garantie geldt op zowel de herstelwerkzaamheden als op de vervangen onderdelen.

Het vervangen van de onderdelen doen wij op een vakkundige en snelle wijze. Vanwege onwijs veel ervaring en vakkennis kunnen wij alle reparaties snel uitvoeren. Voordelen voor u hiervan zijn dat u in de winkel kunt wachten en dat u een voordelig bedrag voor de reparatie hoeft te betalen. Wij hechten immers veel waarde aan een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. 

Tot slot willen we graag nog benoemen dat we met geavanceerde apparatuur werken. Dankzij deze apparatuur kunnen we snel én nauwkeurig werken. Uw iPad Air 2 is dus snel en nauwkeurig weer volledig hersteld. Heeft u interesse in een iPad Air 2 reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 071 887 5846, via info@phone-corner.nl of maak direct online een afspraak!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.