Screenprotector

Heeft u honderden euro’s aan uw nieuwe telefoon gespendeerd? Dan bent u ongetwijfeld zuinig op w telefoon en heeft u bijvoorbeeld een hoesje aangeschaft. Dor een hoesje weet u de achterkant van uw telefoon te beschermen en ook deels de voorkant van uw smartphone. Wilt u echter de volledige voorkant van uw smartphone héél goed gaan beschermen? Dan is de aanschaf van een screenprotector aan te raden.
 

Wat is een screenprotector precies?

Een screenprotector is een dun glasplaatje dat op de voorkant van uw telefoon bevestigd kan worden. Dit dunne glasplaatje wordt volledig óp het scherm van uw smartphone gelegd, waardoor het scherm van uw smartphone perfect beschermd wordt.

In de meeste gevallen wordt een screenprotector van gelaagd glas of van polyurethaan vervaardigd. Deze materialen zijn niet alleen heel robuust, maar lijken ook bijzonder veel op het glas van een smartphone. Hierdoor ziet u eigenlijk niet eens dat u uw smartphone van een screenprotector voorzien hebt.
 

Wat zijn de voordelen van een screenprotector?

Heeft u wel eens uw smartphone laten vallen? Als uw smartphone met het scherm naar benden toe valt, is de kans aanwezig dat het beeldscherm finaal beschadigd raakt. Diepe barsten, volledige krassen en sterretjes in het glas; het zijn stuk voor stuk de mogelijke gevolgen van een fatale val van een smartphone.

Dát kunt u echter makkelijk voorkomen met dank aan een screenprotector. Deze dunne laag vangt namelijk de klap op, waardoor het beeldscherm onaangetast blijft. Ook als u bijvoorbeeld in één zak sleutels en uw smartphone hebt zitten, hoeft u niet bang te zijn voor krassen op uw beeldscherm. Ook die krassen worden door een screenprotector op een zeer handige wijze voorkomen.

Bijkomend voordeel is ook nog dat de screenprotector nagenoeg niet te zien is. U hoeft zich dus zéker niet te irriteren aan dit extra laagje op het beeldscherm van uw smartphone. Bovendien went het ook bijzonder snel dat u voor een ideale screenprotector heeft gekozen. 
 

Voor welke apparaten is een screenprotector geschikt?

Wilt u graag het beeldscherm van uw smartphone beschermen? Dan kunt u voor een geschikte screenprotector kiezen. Wilt u ook graag het beeldscherm van uw tablet gaan beschermen? Ook dan kunt u voor een geschikte screenprotector kiezen.

In de afgelopen jaren hebben de technologische ontwikkelingen namelijk niet stilgestaan. Deze ontwikkelingen hebben er onder meer voor gezorgd dat u tegenwoordig uit allerlei soorten en maten screenprotectors kunt kiezen. Ongeacht wat de grootte van het beeldscherm is, kunt u bij ons sowieso een passende screenprotector aanschaffen en laten installeren.
 

Screenprotector aanschaffen en plaatsen

Wilt u graag uw smartphone of tablet op de juiste manier gaan beschermen? Dan is de aanschaf van een screenprotector dus zéker aan te raden. Daarvoor bent u bij PhoneCorner direct aan het juiste adres; bij ons vindt u voor alle soorten beeldformaten een passende screenprotector.

Ziet u het niet zitten om deze screenprotector zelf op uw smartphone te plaatsen? Ook daar zijn wij u graag van dienst mee. Zoals u wellicht al van ons gewend bent, doen wij ook dit tegen zeer scherpe tarieven. Heeft u hier interesse in? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel te Leiden!

LET OP: Wij zitten op de hoek tussen de Domino's en Shoeby in!

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.