Ipad 4 reparatie a1458

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad 4 reparatie a1458. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad 4 Touchscreen Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 4 LCD Unit

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 4 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 4 Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 4 Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 79,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad 4 Homeknop Intern

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

90 min.

iPad 4 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad 4 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad 4 Reparatie

Door de jaren heen heeft Apple meerdere varianten van de iPad op de markt gebracht. Nadat de iPad 2 en iPad 3 uitgegeven waren, werd het in 2012 al snel tijd voor de iPad 4. Dit was hoogst opvallend te noemen, aangezien de iPad 3 slechts 6 maanden daarvoor uitgebracht was. Apple had echter meerdere redenen om de iPad 4 al snel op de markt te brengen. Deze nieuwe tablet had onder andere een nieuwe FaceTime camera, een lightning-connector en een nieuwe razendsnelle chip. Doordat deze tablet meer onderdelen gekregen had, is de kans ook groter geworden dat er beschadigingen aan uw tablet ontstaan. Heeft u last van beschadigingen of van een defect aan uw iPad 4? Bij PhoneCorner bent u aan het juiste adres voor een professionele iPad 4 reparatie.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Voor de razendsnelle iPad 4 voeren wij meerdere soorten reparaties uit. In onderstaande lijst hebben wij de meest voorkomende reparaties uiteengezet:

  • Touchscreen unit

  • LCD unit

  • Laadconnector unit

  • Accu unit

  • Aan/uit knop

  • Homeknop intern

  • Software herstel uitvoeren 

  • Chemische reiniging

Doordat wij al veel van deze tablets op onze werkbank hebben mogen ontvangen, kennen de tablets geen geheimen meer voor ons. Bovenstaande reparaties voeren wij dan ook op een snelle wijze én op de juiste manier uit. Voor meer informatie over de reparatieprijzen en reparatieduur verwijzen wij u graag naar de bovenkant van de pagina. De genoemde prijzen inclusief BTW.

Staat de door u gewenste reparatie niet in bovenstaand lijstje? Geen nood aan de man. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en vervolgens kunnen wij alsnog meerdere mogelijkheden aanbieden.

 

De voordelen van PhoneCorner

Is uw iPad 4 beschadigd of defect geraakt? Het is absoluut niet noodzakelijk om een nieuwe tablet aan te schaffen. Door de scherpe prijzen die wij hanteren, is het laten repareren van de iPad 4 namelijk veel voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe tablet.

Ondanks de lage prijzen voeren wij de reparaties op een snelle en professionele wijze uit. Onze vakspecialisten hebben veel ervaring, hebben veel kennis en gebruiken uitsluitend originele onderdelen. Bij het vervangen van de originele onderdelen gebruiken wij geavanceerde apparatuur, waardoor wij uw iPad 4 weer in oude glorie kunnen herstellen. Na afloop van de iPad 4 reparatie bieden wij zelfs 6 maanden garantie aan. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte reparatie.

Wilt u uw iPad 4 laten repareren? Via onze website kunt u direct een afspraak maken. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar info@phone-corner.nl of om te bellen naar 071 887 5846. U bent van harte welkom in onze winkel op het Vijf Meiplein 33 te Leiden. Op het moment dat wij met de reparatie bezig zijn, kunt u overigens in onze winkel wachten onder het genot van koffie of thee.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.