Macbook air a1370 11 inch reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Macbook air a1370 11 inch reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

LCD Scherm Origineel Vervangen

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 249

 

Complete Bovenkant Origineel Vervangen

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 339

 

Accu / Batterij

Accu gaat snel leeg/ apparaat gaat niet meer aan

Totaal:

€ 119

 

Toetsenbord Vervangen

Toetsenbord werkt niet naar behoren/ toetsenbord heeft -waterschade/ vloeistof schade

Totaal:

€ 139

 

Trackpad Vervangen

MacBook trackpad werkt niet naar behoren/ macbook trackpad reageert niet goed op gestures

Totaal:

€ 89

 

Magsafe Aansluiting / Oplaadpunt

MacBook laadt niet op/ MacBook laadt traag op

Totaal:

€ 119

 

Moederboard reparatie

MacBook vereist moederbord reparatie

Totaal:

€ Prijs op aanvraag

 

Software herstel

MacBook loopt vast/ OS is gecrasht

Totaal:

59

 

Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade

MacBook heeft waters-/vloeistofschade

Totaal:

€ 59

 

MacBook Air A1370 reparatie

Alles wat verbonden is met techniek kan wel eens kapot gaan of moet vervangen worden. Dit is niet anders bij een MacBook Air A1370 met een beeldscherm van 11 inch. Ook al ben je er nog zo voorzichtig mee, sommige dingen kun je niet voorkomen. Een accu die niet goed meer werkt of een moederbord dat gerepareerd moet worden; het kan helaas allemaal gebeuren. Wij kunnen jou daar gelukkig mee helpen zodat jij je MacBook snel weer optimaal kunt gebruiken.

Wat is er mogelijk?

Er zijn bij ons verschillende reparaties mogelijk maar ook wanneer er onderdelen vervangen moeten worden kun je hiervoor bij ons terecht. In onderstaand overzicht kun je exact zien welke reparaties en vervangingen er mogelijk zijn voor dit type MacBook. Staat er een reparatie niet bij of weet je niet precies welke reparatie je nodig hebt? Neem dan contact met ons op zodat wij je daarbij kunnen helpen. 

  • Origineel lcd-scherm vervangen
  • Gehele originele bovenkant vervangen
  • Accu repareren
  • Toetsenbord vervangen
  • Trackpad vervangen
  • Oplaadpunt repareren
  • Moederbord repareren
  • Software herstellen
  • Chemische reiniging na waterschade 

Een afspraak maken 

Een afspraak bij ons maken is erg snel gedaan. Wanneer je op onze website op zoek gaat naar de reparatie die jouw MacBook Air nodig heeft kun je daaronder aanklikken dat je een afspraak wilt maken. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Dan kun je via de chatfunctie heel makkelijk contact met ons opnemen zodat wij jou snel kunnen helpen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen gewoon bij ons binnen te komen lopen. 

Wat zijn de voordelen?

Naast het eenvoudig inplannen van een afspraak kun je er ook zeker van zijn dat wij uitsluitend met originele onderdelen werken en dat iedereen binnen ons team vakkundig is en genoeg ervaring heeft om alle verschillende reparaties uit te voeren. Ook krijg je op elke reparatie standaard 6 maanden garantie en staat er koffie en thee voor je klaar wanneer je in de zaak wilt wachten. phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.