Microsoft surface pro

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Microsoft surface pro. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit

Barst of strepen in beeldscherm/geen beeld

Totaal:

€ 199

Reparatieduur:

60 min.

Accu Unit

Accu gaat snel leeg

Totaal:

€ 149

Reparatieduur:

60 min.

Laadconnector Unit

Tablet laadt niet meer op/laadt langzaam op

Totaal:

€ 149

Reparatieduur:

60 min.

Software herstel

Software gecrasht/toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 79

Reparatieduur:

60 min.

Chemisch Reiniging

Tablet heeft waterschade/vloeistof opgelopen

Totaal:

€ 49

Reparatieduur:

180 min.

Microsoft Surface Pro reparatie Leiden

Bezit jij een Microsoft Surface Pro? Dan gebruik je deze waarschijnlijk dagelijks. Het is dan ook belangrijk dat deze touchscreen laptop in uitstekende conditie is en blijft. Maar wat nou als hij per ongeluk van het bureau af valt en er een barst in het scherm komt? Of wanneer er een kop hete thee overheen valt en de laptop vervolgens niet veel meer doet? Dan is het tijd om bij Phone Corner in Leiden langs te komen. Wij kunnen naast telefoons namelijk ook verschillende tablets en laptops repareren, waaronder de Microsoft Surface Pro. 

Bij ons hoef je er niet bang voor te zijn dat een reparatie niet juist wordt uitgevoerd. Iedereen binnen ons team is uiterst vakkundig en professioneel, we beschikken dan ook allemaal over ruim voldoende ervaring. Ook gebruiken wij altijd originele onderdelen en krijg je op elke reparatie standaard zes maanden garantie. Mocht het dus onverhoopt zo zijn dat er iets niet goed is gegaan, dan lossen wij dit geheel kosteloos voor je op. 

 

Mijn laptop heeft waterschade! 

Waterschade is heel erg vervelend. Niet alleen bij een telefoon, maar ook zeker bij een tablet of laptop. Vooral wanneer je deze dagelijks gebruikt voor je werk of studie, wil je deze natuurlijk niet te lang kwijt zijn. Wij kunnen jouw Microsoft Surface Pro binnen een paar uur chemisch reinigen waardoor hij weer zo goed als nieuw is. Mochten er door de waterschade nog andere functies beschadigd zijn, dan zullen we dit altijd met je bespreken. 

Wil je gelijk een afspraak maken voor jouw Surface Pro? Dan kan dit heel makkelijk hier op de website. Door de juiste reparatie op te zoeken kun je online een afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Maar je kunt dit natuurlijk ook via de e-mail doen, of telefonisch. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om bij ons binnen te lopen.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.