HTC reparatie Leiden

U11 reparatie

U Ultra reparatie

U Play reparatie

HTC 10 reparatie

ONE M9 reparatie

One M8s reparatie

ONE M8 reparatie

ONE M7 reparatie

ONE V reparatie

ONE X reparatie

HTC reparatie Leiden

Ben jij de trotse bezitter van een HTC telefoon? Dan ben je hier natuurlijk heel erg voorzichtig mee. Je gebruikt extra bescherming voor je scherm en hebt misschien ook wel een telefoonhoesje over je telefoon zitten. Toch kan het dan nog steeds gebeuren dat de telefoon valt en er iets kapot gaat. Heel erg vervelend natuurlijk, maar dit kan ook weer heel snel verholpen worden. wij van Phone Corner Leiden kunnen jou daar namelijk mee helpen, zodat je snel weer van je telefoon gebruik kunt maken zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij verder kapot gaat. 

Een afspraak bij ons maken is heel makkelijk. Dit kun je het beste doen via de website, door onder de juiste reparatie te klikken op ‘maak een afspraak’. Hierbij kun je dan de gewenste datum en tijd doorgeven waarop dit voor jou het beste uitkomt. Mocht je dit nou niet fijn vinden, dan kan het natuurlijk ook via de e-mail of de telefoon. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk bij ons in de winkel langs te komen. Wel is de kans dan aanwezig dat het op dat moment redelijk druk is, en wij je niet direct kunnen helpen. 

 

Help, mijn telefoon geeft geen beeld meer! 

Wanneer je HTC telefoon na een val geen beeld meer geeft weet je dat er iets goed mis is, en dat het belangrijk is dit zo snel mogelijk te verhelpen. Je kunt hiervoor dan ook het beste direct contact met ons opnemen of een afspraak inplannen, zodat wij het beeldscherm voor je kunnen vervangen. Dit duurt hooguit 60 minuten en het is bij ons dan ook mogelijk om, onder het genot van een kop koffie of thee, in de winkel te wachten op je telefoon. 

Alle reparaties worden bij ons uitgevoerd door vakkundige mensen die genoeg ervaring hebben met het vervangen en repareren van de onderdelen van verschillende telefoons. Tevens werken wij altijd met originele onderdelen en krijg je daarnaast standaard zes maanden garantie op de reparatie. Mocht er binnen die zes maanden iets niet goed zitten na de reparatie, dan vervangen of repareren wij dit kosteloos. 

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.