Ipad pro 129 2018 a1876 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad pro 129 2018 a1876 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Beeldscherm Unit Origineel

Barst of strepen in het beeldscherm

Totaal:

€ 449,00

Reparatieduur:

120 min.

Accu Unit

Accu loop snel leeg / tablet gaat niet meer aan

Totaal:

€ 149

Reparatieduur:

120 min.

Laadconnector Unit

Tablet laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 129

Reparatieduur:

120 min.

Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 129

Reparatieduur:

120 min.

Vingerscanner

Vingerscanner functioneert niet meer

Totaal:

€ 149

Reparatieduur:

120 min.

Volume Regelaar

Volume regelaar werkt niet

Totaal:

€ 119

Reparatieduur:

120 min.

Front Camera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 99

Reparatieduur:

120 min.

Back Camera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 129

Reparatieduur:

120 min.

Koptelefoon Aansluiting

Koptelefoon ingang is verstopt/ geen geluid uit de koptelefoon ingang

Totaal:

€ 99

Reparatieduur:

120 min.

Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Pro 12,9 2018 Reparatie

In het jaar 2018 kwam Apple met de iPad Pro 12,9 2018 op de markt. Deze iPad is in principe het grotere broertje van de vergelijkbare variant met een 11 inch scherm. Deze variant, met een 12,9 inch scherm dus, is één van de snelste tablets allertijden. Daarnaast is het scherm werkelijk waar prachtig te noemen en kunt u de iPad ontgrendelen met behulp van FaceID. Al met al is deze iPad één van de beste die Apple ooit heeft weten te produceren.

Ondanks de hoge kwaliteit is het, helaas, altijd mogelijk dat uw iPad beschadigd raakt. Ook kan het zijn dat na verloop van tijd bijvoorbeeld de laadconnector of de volumeregelaar defect raakt. Heeft u te kampen met mankementen aan uw iPad Pro 12,9 2018? Het is niet noodzakelijk om direct een nieuwe iPad te kopen. Nee, kom met uw iPad langs bij onze winkel in Leiden en wij voeren vakkundig en snel de gewenste reparatie uit. Uiteraard kunt ook direct online een afspraak met ons maken. 

Welke voordelen bieden wij?

Door uw iPad Pro 12,9 2018 voor reparatie naar PhoneCorner te brengen, profiteert u van enkele voordelen. Allereerst kunt u uitgaan van een snelle, vakkundige en voordelige reparatie. Wij werken hierbij met geavanceerde apparatuur en gebruiken uitsluitend originele onderdelen. Doordat wij overtuigd van onze eigen reparaties zijn, bieden wij zelfs 6 maanden garantie aan. Deze garantie geldt op zowel de herstelwerkzaamheden als op de onderdelen. 

Doordat wij voordelige prijzen hanteren, is het voor u uiterst aantrekkelijk om uw iPad te laten herstellen. Het is niet nodig om veel geld aan een nieuwe tablet uit te geven. U kunt dus geld besparen door uw iPad te laten repareren. Na een reparatie bij PhoneCorner geniet u weer van een razendsnelle iPad waarvan alle onderdelen weer naar wens functioneren.

Welke reparaties voeren wij uit?

Wij hebben reeds veel ervaring opgedaan met repareren van een iPad Pro 12,9 2018. Hierdoor zijn wij in staat om de reparaties snel uit te voeren, maar we kunnen hierdoor ook een uitgebreid palet aan reparatiewerkzaamheden aanbieden. In onderstaand lijstje hebben wij de mogelijke reparaties opgesomd:

 • Beeldscherm Unit
 • Accu Unit
 • Laadconnector Unit
 • Aan/uit knop
 • Vingerscanner
 • Volume regelaar
 • Front Camera Module
 • Back Camera Module
 • Koptelefoon aansluiting
 • Software Herstel
 • Chemische reiniging

In bovenstaand overzicht kunt u bij de reparaties het bijbehorende prijskaartje plus reparatie duur vinden. Daarbij ziet u direct dat wij snel en voordelig al deze reparaties uit kunnen voeren? Wilt u een ander onderdeel van uw iPad Pro 12,9 2018 laten repareren? Ook dat is mogelijk; neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Voor ons adres, onze openingstijden en onze contactgegevens verwijzen wij u graag naar de onderkant van deze pagina.phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.