Ipad mini 4 reparatie a1538

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Ipad mini 4 reparatie a1538. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPad Mini 4 Beeldscherm Unit

Barst of strepen in het beeldscherm

Totaal:

€ 159,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini 4 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 69,00

Reparatieduur:

240 min.

iPad Mini 4 Accu Unit

Accu loop snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 79,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Mini 4 Homeknop Intern

Homeknop defect/ Homeknop klikt niet

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

120 min.

iPad Mini 4 Aan/ uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 89,00

Reparatieduur:

240 min.

iPad Mini 4 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPad Mini 4 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

180 min.

iPad Mini 4 Reparatie

De iPad Mini is in principe het kleinere broertje van de reguliere iPad. Dankzij het compacte formaat kan je deze tablet overal moeiteloos mee naar toe nemen. De iPad Mini 4 is de opvolger van de – behoorlijk populaire – iPad Mini 3. Ook deze iPad Mini 4 heeft een prachtig scherm, een snelle processor en enkele handige features. Helaas is het wel zo dat ook de iPad Mini 4 beschadigingen op kan lopen. Verschillende onderdelen in deze tablet kunnen ook defect raken. Wat kunt u op dat moment het beste doen? Jouw iPad Mini 4 voor een reparatie bij PhoneCorner langsbrengen! Bij de PhoneCorner bent u aan het juiste adres voor alle reparaties aan uw iPad Mini 4.

 

Welke reparaties voeren wij uit?

Door de jaren heen hebben wij onwijs veel ervaring opgedaan met het repareren van een iPad Mini. Ook voor de iPad Mini 4 kunnen wij dus vele reparaties uitvoeren. De meest voorkomende reparaties hebben wij in onderstaande lijst opgesomd:

  • Beeldscherm Unit

  • Laadconnector Unit

  • Accu Unit

  • Homeknop Intern

  • Aan/uit knop

  • Software herstel 

  • Chemische reiniging

Voor meer informatie omtrent deze reparaties verwijzen wij u graag naar de bovenkant van deze pagina. Daar kunt u een overzicht vinden met daarin de verschillende reparaties, de reparatieduur en het bijbehorende prijskaartje.

Bent u op zoek naar een iPad Mini 4 reparatie die niet in bovenstaande lijst genoemd is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij zijn er van overtuigd dat we u ook in dit geval van dienst kunnen zijn.

 

Welke voordelen bieden wij?

Als uw iPad Mini 4 beschadigd/defect geraakt is, is het onwijs zonde om een nieuwe iPad te kopen. Als u uw iPad Mini 4 voor reparatie bij ons langsbrengt, repareren wij deze op snelle en vakkundige wijze. Door onze ervaring, vakkennis en geavanceerde apparatuur voeren wij elke reparatie razendsnel uit. Gedurende de reparatie kunt u in onze winkel wachten; de korte reparatieduur is ook terug te zien in de voordelige prijzen die wij hanteren.

Bij het uitvoeren van de nauwkeurige reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Als wij klaar met de reparatie zijn, kunt u in principe niet zien dat de iPad Mini 4 een reparatie ondergaan heeft. Om het nog iets aantrekkelijker te maken; wij bieden 6 maanden garantie aan. Deze garantie geldt voor de herstelwerkzaamheden en de vervangen onderdelen. 

Via onze website kunt u razendsnel een online afspraak maken. U kunt ook langskomen in onze winkel (Vijf Meiplein 33 te Leiden), mailen naar info@phone-corner.nl of bellen naar 071 887 5846. Wij komen graag met u in contact; ook uw iPad Mini 4 kunnen we weer in oude glorie herstellen.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.