Iphone se 2020

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Iphone se 2020. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone SE 2020 Beeldscherm Unit High Copy

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone SE 2020 Beeldscherm Unit Origineel

Barst of strepen in het beeldscherm/ geen beeld

Totaal:

€ 99,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone SE 2020 Achterkant Vervangen

Barst aan de achterkant/ achterkant komt los

Totaal:

€ 79,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone SE 2020 Achterkant met behuizing Vervangen

Beschadigingen aan de achterkant/ gebogen achterkant

Totaal:

€ 149,00

Reparatieduur:

180 min.

iPhone SE 2020 Accu / Batterij Vervangen

Accu/batterij loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone SE 2020 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op / laadt langzaam op

Totaal:

€ 49,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone SE 2020 Aan/ uit Flex Unit

Aan/uit knop defect

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

180 min.

iPhone SE 2020 Muteknop Flex Reparatie

Muteknop functioneert niet meer/ trilfunctie kan niet ingeschakeld worden

Totaal:

€ 59,00

Reparatieduur:

180 min.

iPhone SE 2020 Backcamera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€ 79,00

Reparatieduur:

15 min.

Back Camera Glas Unit

Barst in cameraglas/ wazige foto's

Totaal:

€ 29,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone SE 2020 Frontcamera Module

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal:

€49,00

Reparatieduur:

15 min.

iPhone SE 2020 Software Herstel Uitvoeren

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone SE 2020 Chemische Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal:

€ 25,00

Reparatieduur:

60 min.

iPhone SE 2020 reparatie

Nagenoeg elk jaar komt Apple met een nieuwe iPhone op de proppen. Dat was ook het geval in 2020; toen kwam Apple met de iPhone SE 2020 op de markt. Deze smartphone was een ware revolutie, aangezien een ‘verouderd’ design met een gloednieuwe techniek gecombineerd werd. Zo heeft deze smartphone bijvoorbeeld nog de Home Button, terwijl die button bij alle andere iPhones uit 2020 niet aanwezig is.

Bent u de trotse eigenaar van een iPhone SE 2020? Dan bent u daar ongetwijfeld zuinig op, maar een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Mocht uw smartphone beschadigd raken, bent u voor een iPhone SE 2020 reparatie bij PhoneCorner te leiden in ieder geval aan het juiste adres.

Welke reparaties voeren wij uit?

Doordat wij al jarenlang reparaties aan allerlei soorten iPhones uitvoeren, hebben deze smartphones geen verrassingen meer voor ons. Mede daarom zijn wij in staat om de reparatie snel uit te voeren, maar óók om allerlei soorten reparaties uit te voeren. In bovenstaand overzicht vindt u een lijst met reparaties die wij aan de iPhone SE 2020 uitvoeren.

Staat de door u gewenste reparatie niet in bovenstaand overzicht? Dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. De kans is heel groot dat wij de reparatie alsnog uit kunnen voeren; ook dat is te danken aan onze kennis en ervaring.

Welke voordelen bieden wij?

Door uw iPhone SE 2020 bij PhoneCorner voor een reparatie aan te bieden, geniet u van meerdere voordelen. Eén van de voordelen is terug te vinden in lage prijzen; in bovenstaand overzicht ziet u per reparatie de relatief lage prijzen vermeld staan. 

Wij weten deze prijzen laag te houden door verschillende andere voordelen; wij werken bijvoorbeeld met geavanceerde apparatuur en onze vakspecialisten hebben alle benodigde kennis in huis. Mede door deze voordelen kunnen wij alle reparaties snel én vakkundig uitvoeren, waarvoor wij dus ook niet de hoofdprijs rekenen.

Doordat wij de reparaties snel uitvoeren, hoeft u ook niet te lang op de reparatie te wachten. U kunt in onze winkel, onder het genot van een kopje koffie of thee genieten, maar u kunt ook de binnenstad van Leiden gaan verkennen. U bent in ieder geval verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie.

Bij alle reparaties maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur en uitsluitend van originele onderdelen. Uw iPhone SE 2020 ziet er na de reparatie dus weer als vanouds uit; na de reparatie is eigenlijk niet te zien dat uw iPhone SE 2020 eerder beschadigd is geweest. Op alle onderdelen die wij vervangen én op de reparatiewerkzaamheden die wij uitvoeren, geven wij ook nog eens 6 maanden garantie.

Door in bovenstaand overzicht op ‘maak een afspraak’ te klikken, kunt u direct een afspraak maken. U kunt uiteraard ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen; onze contactgegevens kunt u hieronder vinden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel te Leiden om de reparatiemogelijkheden te bespreken en/of om direct een afspraak te maken voor de iPhone SE 2020 reparatie!
 

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.