Tablet reparatie leiden

SAMSUNG TABLETS

Asus Tablets

Je wilt je tablet opstarten en tot je verbazing doet deze niets meer, of er gebeuren dingen die je juist niet wilt. De software is door één of andere reden compleet de weg kwijt. Hier komt Tablet reparatie Leiden om de hoek kijken, zij zijn gespecialiseerd om jouw tablet weer als nieuw te maken. Welk probleem er ook is, wij zullen altijd vakkundig het probleem proberen op te lossen zodat je snel met een goedwerkende tablet weer de winkel uitloopt.

Er zijn reparaties die onder de garantie vallen. Defecten die je niet zelf veroorzaakt hebt vallen onder de garantie. Een voorbeeld daarvan is de accu, laat je de tablet vallen en is het scherm kapot dan valt dit niet onder de garantie. Het is mogelijk dat een inboedelverzekering deze schade wel dekt, je kunt hiervoor bij ons een offerte aanvragen.

Scherm kapot van je tablet

Iedereen overkomt het wel eens, de één komt er gemakkelijker mee weg als de ander. Je tablet valt op de grond en het scherm is gebarsten of nog erger in 1000 stukjes. Helaas kun je er zelf niets mee, de reparatie van een tablet is een gespecialiseerde klus die lastig is uit te voeren. Als je niet weet wat je doet is de kans op nog meer schade aanwezig. Tablet reparatie Leiden werkt uitsluitend met gecertificeerd personeel die weten wat zij doen, zo heb je de zekerheid dat je tablet in veilige handen is.

Niet alleen de buitenkant kan schade oplopen bij je tablet, ook de software kan ernstig beschadigd worden door water of vloeistofschade. Tablet reparatie Leiden is ook ervaren in het verhelpen van software problemen, door middel van een chemische reiniging word je toestel weer werkend gemaakt. Deze reparatie neemt 3 uur in beslag, je kunt hiervoor een afspraak maken via de website of even langskomen in de winkel.

Ervaren personeel

Tablet reparatie Leiden besteedt altijd de groots mogelijk zorg aan je tablet, dit begint bij personeel wat gecertificeerd is om reparaties uit te mogen voeren aan je apparaat. Alle reparaties die wij uitvoeren worden gedaan met originele fabrieksonderdelen. Wij voeren geen reparaties uit met imitatie onderdelen omdat deze van veel mindere kwaliteit zijn dan de originele. Op alle reparaties wordt er zes maanden garantie gegeven, zo weet je zeker dat de reparatie goed is uitgevoerd. Moet je even wachten dan krijg je van ons een heerlijk vers kopje koffie of thee aangeboden.

Een oude of nieuwere tablet repareren wij allebei, of het nu om een scherm vernieuwen gaat of het knopje om je tablet aan en uit te doen is defect. Hieronder sommen we een aantal reparaties op die we onder andere kunnen repareren:

  • Laadconnector unit

  • Aan / uit knop 

  • Lcd unit

  • Home knop intern

  • Software herstel uitvoeren

Dit zijn zomaar een aantal, dat wij uitvoeren. Heb je een probleem maar weet je niet exact waar het aan ligt? Dan voeren we een kosteloze controle uit om het probleem te achterhalen, daarna beslis je of je de reparatie door ons wilt laten uitvoeren.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.