Telefoon reparatie leiden

Heb je problemen met je mobiele telefoon dan zijn wij er om deze voor je op te lossen. Van welk merk je telefoon ook is, wij repareren vele merken en modellen. Of het nu de nieuwste iPhone is, of een oudere Nokia dat maakt voor ons niets uit. Ons personeel is opgeleid om zowel de nieuwste als oudere mobiele telefoons te repareren. Met de grootste zorg en aandacht voeren wij de reparatie uit, we hebben maar één doel. Een tevreden klant en na de reparatie weer een perfect werkend toestel.

Wij werken met originele onderdelen

Onze reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met originele onderdelen, dit betekend geen verlies van kwaliteit door goedkope imitatie onderdelen uit bijvoorbeeld China. Je toestel gaat niet eerder de deur uit dan dat wij er verzekerd van zijn dat deze weer functioneert als een nieuw toestel. Mobiel reparatie Leiden geeft 6  maanden garantie op alle reparaties. Of dit nu een nieuw scherm is voor een Samsung toestel, of een batterij defect bij een Huawei. Voor ons is iedere mobiele telefoon gelijk en wordt het zelfde behandeld.

Wij weten hoe iedereen is gesteld op zijn of haar smartphone, tegenwoordig verloopt bijna ieder contact via internet met je telefoon. Wij hebben daarom ruime openingstijden zeven dagen in de week, valt je toestel op zondag waardoor je er geen gebruik meer van kunt maken dan is dat voor ons geen probleem. Zelfs op zondag kun je bij ons terecht voor een reparatie aan je toestel. Op doordeweekse dagen zijn wij tot 19.00 geopend, kan je altijd na je werk nog even langslopen. In het weekend zijn wij geopend tot 18.00.

Hoe werkt Mobiel reparatie Leiden

Bij een software probleem proberen we altijd om de gegevens die op je toestel staan te behouden, echter kan het voorkomen dat deze niet meer zijn te redden. Het kan wel eens gebeuren dat we niet anders kunnen dan de software in zijn geheel te verwijderen, hierbij is het niet mogelijk om gegevens veilig te stellen.

Heb je een probleem aan je toestel wat niet direct te traceren is dan zullen wij eerst achterhalen waar het probleem zich voordoet en wat het probleem precies is. Hiervoor worden geen kosten gerekend, eenmaal het probleem gevonden wordt er eerst overlegd wat er moet worden uitgevoerd om het probleem te verhelpen. Wij zullen nooit reparaties zomaar uitvoeren, ben je het eens met de offerte pas dan gaan we over tot reparatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en voorkom je onnodige kosten. Komen we tijdens de reparatie nog andere defecten tegen dan stellen wij je eerst op de hoogte daarvan.

Ervaring van Mobiel reparatie Leiden

Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van mobiele telefoons, ons personeel is gecertificeerd. Hierdoor heb je nooit iemand zonder kennis die aan je telefoon sleutelt, de kans op schade is dan ook minimaal. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan door een van onze medewerkers tijdens de reparatie dan zijn wij daarvoor verzekerd. Veiligheid en zekerheid staan bij ons bovenaan.

phonecorner.nl - Phonecorner is niet gelieerd aan Apple Inc.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iMac, MacBook, MacbBook Air, iTunes en Macintosh zijn eigendom van Apple Inc.